Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szoktatok izgulni az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok izgulni az első alkalom előtt?

Figyelt kérdés
Mármint szex téren. Ez legutóbb lehet csak azért nem történt meg, mert szimplán nem volt nálam óvszer (nem számítottam ilyesmire , de úgy alakult) . Szóval az ilyen ottalvás részen már nyilván túl vagyunk, és legutóbb annyira rápörgött a dologra, hogy belenyúlt a nadrágomba aztán kézzel elkezdte.... az más dolog, hogy ő egyelőre nadrágon keresztül engedte ha csinálom neki de hát na... a lényeg nem is ez, hanem hogy azért kicsit izgulok. Nyilván nem szűzként működök már de akkor is. Az is nyilvánvaló , hogy hát a legutóbbi után nem csak látta mivel van dolga, de nem is szégyellősködött.
2021. szept. 7. 10:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én még 45 évesen is izgultam az első előtt új partnerrel. F
2021. szept. 7. 10:34
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez normális.
2021. szept. 7. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!