Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti hogyan reagáltok első randizás után, ha nem jön be nektek a másik a találkozón? 33F
Én a randi végén mindig elmondtam , ha úgy láttam nem lesz második tali.
32
Nincs az életemben ilyen szitu.
a randi az az, amikor már évek óta szerelmes vagyok valakibe és azért megyünk el találkozni kettesben, mert már ÚGY vagyunk, azaz egy pár vagyunk.
Az ismerkedés az nem randi, csak találkozás. Rengeteg emberrel találkozunk, akivel nem vonzódunk egymáshoz szexuálisan, azokat nem nevezhetjük (még) randinak.
Hát én egyszer volt, hogy megmondtam finoman, kulturáltan, hogy nem szeretnék folytatást. Mármint telefonon, amikor randi után felhívott. Utána elhordott mindenféle cafkának (ja, hab a tortán, hogy ez a pasi általános iskolásoknak tanít törit).
Igaz, csúnyácska "kislány" voltam akkor 19 évesen, lehet, úgy gondolta, hogy neki pont jó leszek, ő sem egy nagy cucc. Na de akkor is :(((
(De ez már a múlt szerencsére:)
5#
Ez elég gyerekes volt tőle.
Én egy hete taliztam valakivel, egy nap múlva üzentem neki, de csak fura emojikat küld vissza.
Fura.
Én is kaptam már hideget-meleget mikor kedvesen elmondtam randi végén, hogy bocs, de nem.
Követett, zaklatott hazáig majdnem. Be kellett ülnöm egy kávézóba és taxit hívni, féltem kint egyedül.
Azóta csakis utólag üzenetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!