Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A srác első találkozó után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác első találkozó után azt írja, nagyon érdeklem, sokat gondol rám. Tinderen viszont még mindig fent van, cserélgeti a képeit. Mi a szándéka szerintetek?

Figyelt kérdés

Első tali megvolt, nagyon jól kijottunk, nem is akart hazavinni. Azóta ír minden nap, és azt mondja, nagyon erdeklem, de mégis latom, aktívan Tinderezik.

Ti mit gondoltok?

Illetve, hasonló helyzetben, mikor valaki érdekel titeket, akkor első randi után felhagytok a Tinderrel?

2021. júl. 21. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Aki normális, az abbahagyja. Gondolom több vasat tart egyszerre a tűzben.
2021. júl. 21. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Első randi után nem, akkor még nem dőlt el semmi. Majd ha már jártok 3-4 randi után.
2021. júl. 21. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Ha még nem vagytok együtt, szerintem nyugodtan tinderezhet még.
2021. júl. 21. 18:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Légy óvatos, ha azt mondja amit hallani akarsz... Sokan szövegelnek, a bugyiba jutásért...
2021. júl. 21. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
4-nek igaza van. Saját tapasztalatból írom. Olyan szépeket mondott, írt h hihetetlen. Aztán ahogy lefeküdtünk nem is találkoztunk többet. Nem lettem volna emiatt mérges, ha tényleg olyan jó lett volna a szex vele, mint amire számítottam az elmondásai alapján.
2021. júl. 21. 19:08
 6/6 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, honnan látod, hogy aktív?

A zöld pötty miatt írod, hogy "nemrég aktív volt" vagy ilyesmi szöveget ír ki a tinder.

Az én exem is fent volt tinderen, ott jöttünk össze, de sose törölte le a képeit, hiába kértemm azzal mentegette magát, hogy ő meg sem nyitja az appot.

És volt olyan, hogy együtt töltöttük az éjszakát, és hajnalban néztem, hogy azt írja a tinder, hogy zöld-vagyis nem rég aktív volt, és az tuti hogy nem igaz, hiszen folyamatosan együtt voltunk.

2021. júl. 21. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!