Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik az egyértelmű jelei az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik az egyértelmű jelei az ismerkedés alatt, hogy a másik fél akár bántalmazó is lehet? (Nem csak fizikálisan)

Figyelt kérdés
2021. szept. 5. 23:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tisztel, vagy nem tiszteli a nőket/férfiakat úgy ám-blokk, téged a kivételnek tart, mert te nem vagy olyan mind a többi ri.banc/fa.szfej. Na az ilyen egy kis idő után átrak a ri.banc vagy a fa.szfej kategóriába, ha valamit nem úgy csinálsz ahogy szeretnéd, szóval jobb nem megvárni. Vagy agresszív, nem feltétlen veled, de pl. másokkal. Ha érzelmi bántalmazó, akkor meg kis megjegyzéseket tesz rád az elején már, ami később nyilván egyre rosszabb lesz. Vagy ha valami nem tetszik neki gyerekesen kezeli, duzzog, sértődik, haragtartó, bosszúálló.

De amúgy a bántalmazót az ember sokszor csak későn ismeri már fel. Nagyon normálisnak tudnak tűnni.

2021. szept. 5. 23:39
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Ahogy a szüleivel, exével, idegenekel agy bárki mással bánik vagy nyilatkozik róluk, az várható veled is.
2021. szept. 5. 23:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szépen fokozatosan elkezd hibáztatni dolgokért. Ha valami probléma van téged okol. Ha szólsz neki hofy neked valami nem jó akkor rögtön tàmad, okol, hibáztat.

Aztán egyre kevesebb a dícsèret, több inkább a szidalnazás. Egyre több minden lesz ami neki nem tetszik, a végèn már szinte semmit nem mersz csinálni.

Azt veszed észre hogy jobban örülsz ha nincs otthon.

Olyan mint a béka amit hideg vízbe raknak és szép lassan melegítik, felforralják. Nem ugrik ki, nem veszi észre.

2021. szept. 5. 23:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte azt vettem észre, hogy egyes emberek, történések hirtelen fel tudták cseszni agyilag. Néhány emberről (pl.exek) nagyon lekezelően és csúnyán nyilakozott. Ha neki nem tetsző dolgot mondtam, akkor ingerült lett aztán meg fél nap múlva jött a bocsánat kérés részéről, és ez így folyamatosan. Néha már-már belecsempészte a fizikai bántalmazást a mondataiba, szerinte csak viccből.

Szóval ha úgy érzed, hogy itt valami nem kerek, akkor légy óvatos és megfontolt. Én nem vártam meg az első pofont.

2021. szept. 6. 00:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tiszteli a határaidat, úgy viselkedik sok dologgal, mintha bárki lenne a te életedben néhány nap ismeretség nélkül: értékítéletet mond, nyíltan vagy burkoltan utasításokat ad, számonkér, túlságosan figyelemmel követi az életed, túl mélyre ás a veled kapyolatos dolgokban és utána ezeket felhasználja (vagy összespekulálja azt, hogy miért vagy olyan, amilyen, vagy pl a munkahelyed előtt vár, holott nem mondtad neki, hol dolgozol)
2021. szept. 6. 02:15
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Érdekesek a kommentek, mind általánosan elmondható a nőkről már a társkeresőn az első pár sornál. Persze a férfiak sem kivétel nyilván, de ezt férfiként nem tudom tapasztalni ugye.
2021. szept. 6. 06:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajna rengeteg ilyen férfi is van, online társkeresőn még a találkozás előtt az az intő jel, ha számonkér, ha nem írsz neki vissza rögtön. Volt, hogy lefeküdtem aludni, mert épp úgyse írt az illető, és másnapmeg volt emiatt sértődve, mert még akart beszélni, de van olyan is, akitől elköszönsz, hogy megyek aludni, szia, de nem hagy, hanem folytatja a mondókáját.
2021. szept. 6. 07:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont az első kapcsolatom volt bántalmazó(valószínűleg nárcisztikus volt).

A randizos időszakban ebből semmit nem mutatott.

KB fél-1 év utan kezdte kimutatni a foga fehérjét. Szép lassan leepitett engem is és a saját baráti kapcsolataimat is.

3 évig voltunk együtt amúgy együtt azalatt 2-3 alkalommal próbáltam meg szakítani, de csak harmadjára sikerült véglegesen kiiktatni az életemből. Hál istennek azóta se keresett.

2021. szept. 6. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!