Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés elején nálatok hogyan zajlottak ezek a dolgok?
Tegyük fel az első hónapban
-Hanyszor/milyen időközönként találkoztatok?
-Hanyszor beszéltetek egy nap, ha aznap nem talalkoztatok?
-Melyik fél kereste jobban a másikat, ki volt a kezdeményezőbb?
-Mikor fordult meg először a fejetekben, hogy hát ebből tényleg több is lehetne?
Hát nagyon nem mindegy kivel..
Akivel borzalom villámcsapásszerű hatalmas szenvedely volt elso pillanattol, vele:
Heti 3-4x talalkoztunk
Naponta beszeltunk tobbszor is
Nem akartam nő letemre nyomulni, ill teret is akartam neki hagyni stb, igy alapvetően ő keresett többet
Akkor kezdtem el tartani az egésztol, amikor rájöttem ha pasizni akarok szabadon tovabb mint eddig, nem megy, mindenkiben őt keresem. Azaz itt bennem még az volt hogy jesszus szerelmes leszek amit nem akartam nem arrol volt szó.
De ő meg állandoan kíváncsi volt rám az erzelmeimre is stb, es javarészt viszonozta aztán ő mondta is hogy szeret engem. Akkor még én nem hittem ezt el.igy en nem mondtam. Meg féltem is a vele valo kapcsolattol(anyagi szakadék van koztunk meg miegyebek is a tetejébe...), es kezdett már féltékeny is lenni es az elso veszekedésnél ahogy elkezdtem konnyezni abbol jött rá hogy hoppá szerelmes vagyok es hatalmas mosollyal fogadta annyira örült neki, és szenvedélyes szerelmes szeretkezés lett belőle(ami addig nem volt)es meg se kellett beszélnünk hogy mi mostmár egy pár vagyunk mert jött magától minden. Itt gondolkodtam azon hogy ebbol komolyabb lehet azaz en elvesztem, nekem annyi már. Megfogott.
Exemmel akivel nem volt ilyen szenvedélyes az egész ismerkedés hanem olyan hétköznapi:
Heti 3 x találkoztunk sacc
Napi csevegések
Meghagytam neki is a kezdeményezést, igy alapvetoen ő kezdeményezett
Amikor megkért arra hogy dontsek hogy vagy ki be ki be járkálok továbbra is kulfoldre es befejeztuk, vagy hazatelepszem rendesen és komolyan járunk, mert nem bírja már ezt hogy hol vagyok, hol nem, akkor gondolkodtam el
- hetente
- egész nap írásban, napi 1x telefonon
- egyenlő volt
- kb a második napon
-egy-két hétvégi napot leszámítva minden nap. Munka után egészen éjszakákig, 10-11 óráig együtt voltunk
-szerintem egyszer-kétszer
-eleinte férjem, később én
-férjem fejében első pillanatban, én úgy két-három hét után jutottam el odáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!