Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám randira hívni?
Kb.1,5 éve járok egy pékségbe, pár hete dolgozik ott egy csinos lány. Eddig 3-szor szolgált ki, de mindig nagyon mosolygós kedves közvetlen volt. Mikor vettem valamit akkor mindig hozzászólt pár kedves szót.
Legutóbb pont egyedül volt a pénztárnál az üzletben is csak én voltam és akkor váltottunk pár mondatot, jól ellehet vele beszélgetni. Mikor kijöttem a boltból akkor támadt bennem egy érzés hogy talán ellehetett volna hívni randira. A többi munkatársainál ilyet nem tapasztaltam csak kiszolgáltak és kész. Azt érzem mintha velem kedvesebb lenne,de lehet csak én gondolom túl. Amúgy nagyon tetszik szeretném megismerni és elhívni randira de nem tudom hogy próbáljam meg.
Egy elado meselte hogy ugy probalta valaki becserkeszni hogy ezt mondta neki:
Elfelejtettem valamit?
Mire a lány:
Mit.
Mire a srac:
A szamod.
Szerintem probalj vele beszelgetni, puhatolni van-e baratja, parja, ferje, élettársa es ha szabad akkor probalkozz. Probalkozol es legfeljebb tapasztalat lesz de nem fogsz ragodni ezen hogy hu most elhivhattam volna randizni. Csak tedd ugy hogy ne kellemetlen legyen hogy ha bemesz a boltba akkor ne azt erezd hogy basszus most azt gondolja hogy nem ertem a nemet mert akkor az csak kellemetlen. Ilyen helyen azert necces ismerkedni ha azt akarod hogy ne higgye azt hogy o miatta jarsz oda hanem a pektermek miatt. Nehogy kellemetlen legyen mikozben te ertettel a nem szobol de enned neked is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!