Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baptista nőt randira hívni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baptista nőt randira hívni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Megtetszett egy hölgy a napokban és már pár szót beszélgettem is vele. Néhány közös ismerősöm mondta, hogy eléggé valláskövető, a megosztásai alapján baptistának gondolom. Az a helyzet, hogy még vallásos nőnél sosem próbálkoztam, én pedig nem vagyok vallásos.

Az értelmes, esetleg vallásos hozzászólókat szeretném kérdezni, hogy milyen "buktatókra" számíthatok, vagy van-e náluk valamilyen "kritérium" ami megnehezíti az ismerkedést?

Előre is köszönöm a normális válaszokat.

2020. dec. 11. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Volt ilyen kollégám, nekik például nem volt TV-jük.
2020. dec. 11. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Én meg soha nem nézek TV-t. Na és?

Annyi a lényeg, hogy ő nem fog veled lefeküdni! Max. esküvő után.

Fontos neki a vallás. Ha megszeret, akkor is ott lesz a szálka a szemében, hogy te nem hiszel Istenben.

Fontos, hogy ha tapizod, vagy nyomulsz rá, akkor kb. úgy fog reagálni, mintha egy normál csaj épp nem akarna szexet és te megujjezod.

Gyakorlatilag 80%, hogy egyből szakítani is akar. De ha tényleg szereted és bírsz magaddal, akkor okés a dolog.

(Zárójelben megjegyzem, hogy sok vallásos nő van aki nem is akar olyannal kezdeni, aki már lefeküdt mással. De ez emberfüggő is.)

2020. dec. 14. 00:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha kiderül, hogy ateista vagy, addig tartott.
2020. dec. 14. 08:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Pfúúúhhh, köszönöm az eddigi válaszokat. Ez az esküvőig nincs szex kicsit betette a kaput nálam.:P Hiszek Istenben de nem vagyok vallás követő, lehet ez is baj lesz neki?
2020. dec. 14. 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az esetleges vallásviták miatt úgyis szétmentek. Ő aligha fog engedni, Neked kellene az ő vallásosságával megbékélni, de nem biztos, hogy ez elég lenne neki.

Próba - szerencse. Aztán eldől.

2020. dec. 14. 19:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát amíg hittem, addig el se tudtam képzelni, hogy nem hívő legyen a társam. Amúgyis elég összeegyeztethetetlen a két életstílus. Amikor te vasárnap délelőtt együtt szeretnél lazítani, ő elviharzik a templomba vagy elcipel magával, hét közben is biztos, hogy részt vesz szolgálatokban, te vagy mész vele és eljátszod, hogy mindez téged érdekel vagy közben azt a kevés szabadidőt is külön töltitek, ami van az embernek munka után. Ráadásul nem igazán engedi a Biblia, hogy hívő hitetlennel legyen együtt, de egy igazán hívőnek ez belső igénye is. Nagyjából imahadjáratot fognak kezdeni ellenetek vagy értetek, ha kiderül, hogy együtt vagytok, erre szépen rá tud menni egy kapcsolat. Én akkoriban szóba se álltam nem hívőkkel kapcsolati téren, nagyjából nem is léteztek a számomra. Most meg hívővel nem állnék szóba, pont azért, amit leírtam, összeegyeztethetetlen a két életforma, gondolkozásmód. Persze ha csak heti egyszer jár templomba és olyan felületes vallásos szinten van, akkor éppen működhet is. Meg persze akkor is, ha mindezeken már felülemelkedett és tisztában van vele, hogy Isten nem a farizeuskodásban gyönyörködik és a szeretetben gyönyörködik és minden embert a saját képmására formál. De egy aktívan közösségbe járó hívő idáig nem jut el, ehhez el kell távolodni és egy kicsit kettesben maradni az Istennel.

Sok jóval nem kecsegtetlek. Pedig amúgy a baptista felekezet az egyik legközelebb álló hozzám.

2020. dec. 14. 20:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Úgy lenne jó, ha a vallás inkább összehozná az embereket és nem falat emelne közéjük. Gondolkodom rajta, hogy érdemes-e kezdeményezni a hölgynél.
2020. dec. 14. 21:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg. Nagyon hamar falakba fogsz ütközni, ha vannak falak.
2020. dec. 14. 21:15
 9/9 curios man válasza:

a hit és a vallás nagyon különböző dolgok.

a hívőt Isten szándékosan megkülönbözteti mindenki mástól.

ez a kiválasztás a megszentelődés.

De! csakis az Ige képes arra, hogy megszenteljen valakit mégpedig úgy, hogy az illető megtudja abból hogy a Tökéletesség milyen ismérveket tudat magáról, illetve arra a személyre is vonatkoztatja aki elolvassa És ezáltal Isteni Mag/"sperma" ugye ez latin kerül be annak az életébe.

Na ez aztán oda vezet, hogy más emberré is válik Az, Aki szorgalmasan keresi, és hallgat azokra az életmódtanácsokra amiket JAVASOL a szentírás.

Ha egy ilyen hölgyel sikerül kapcsolatot teremteni, Na az nagy Áldás!!!

Ne legyél könnyelmű és próbáld megtartani bármi áron is, mert ezzel rád is Áldás kerül, ha sikerül összeházasodnotok!!!

FELBECSÜLHETETLEN érték.

Napjainkban pedig olyan periódusát éljük az időknek, hogy rengeteg egymástól függelten gyülekezetben vagy másképp mondva vallásban végbemegy az Újjászületés aminek a következtében vesznek az emberek az Isten hatalmából ha jó szót használok Isteni erőt és szólnak új nyelveken. ezzel tudod kb. azonosítani azt hogy valódi bibliai eseménynek vagy a részese nem pedig csak valami önmegtartóztatós mesének vagy filozófiának.

ez csak a jéghegy csúcsa!

2020. dec. 15. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!