Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes úgy randira hívni egy lányt hogy a netes beszélgetéseinket unalmasnak tartom?
Elbeszélgetünk a neten és ő volt az aki a találkozás ötletét felvetette.
Igazából eléggé laposnak tartom a beszélgetéseket. Én szeretek poénkodni és idáig a legtöbb lány vevő volt rá és ők is poénkodtak.
Itt viszont nem érzem ezt. Próbálok vele lazábban beszélgetni és hogy ő is engedjen fel,de úgy érzem elég nehéz.
Érdemes így elhívni ezt a lányt randira?
Pár napja volt egy hasonló kérdés, ahol a kérdező azt mesélte, hogy a lány online nagyon "hideg", míg élőben meg "meleg", írtó cuki, jó vele beszélgetni stb.
2 opció van:
-vagy alapból nem érdekled, és azért ilyen.
-vagy pedig alapból ilyen, és élőben lazább lenne, komfortosabb neki úgy.
BÁrhogy is, mit vesztesz ha elhívod. Kérdezd meg hogy van e kedve elmenni valahova. Ha visszautasítja, akkor a te irányodba hideg és kész, mehetsz tovább. Csak nyerni tudtok bármi is lesz.
Ez sokat ront.
Mármint nekem is volt ilyen partnerrel randim, én is szoktam viccelődni, ő mindenre fapofát vágott.
Mintha két különböző világ lettünk volna.
De ha amúgy meg normális, mint veszítesz azzal, ha elhívod egy kávéra és egy sétára?
Azt a fél-1 órát?
De legalább nem kattogsz utólag azon, hogy mi lett volna, ha.
Lehet hogy élőben más.
Én randiztam már olyannal aki kép alapján nem fogott meg, viszont maga a személye szimpatikus volt, és az ilyen miért ne alapon elhívtam randizni.
Élőben sokkal jobban nézett ki, mint a képeken, és nagyon bejött.
Szerintem próbáld meg személyesen is, ennyit megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!