Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól sikerült randi után nem ír vissza többet. Mi az oka?
Az történt, hogy találkoztam egy fiúval és nagyon jól sikerült a randi (sok közös téma és érdeklődési kör, nagyon jót és sokat beszélgettünk, sok mindenben egyetértettünk, egy hullámhosszon voltunk stb.). Utána még beszéltünk, ő is mondta hogy jól érezte magát és már tervezte is a következő találkozót pont egy héttel későbbre. A két tali közt egyébként minden nap beszélgettünk.
A második találkozó viszont nem sikerült jól. Nem tudom megfogalmazni, hogy pontosan miért, de tök kellemetlen volt mert az elsőhöz képest alig beszélgettünk. Többször is telefonált közben, én meg kb rá sem néztem a telefonomra mert szerintem nem illik (az elsőnél nem volt ilyen). Vége lett a találkozónak és azóta nem beszéltünk. Ennek már 2 hete.
Egyébként egy munkahelyen dolgozunk és ott meg tök kedvesen köszön meg látom, hogy figyel/néz mikor egy helyen vagyunk. Úgy csinál mintha semmi nem történt volna. És ez annyira nyomaszt, hogy nem tudom eldönteni mi rossz történt, hogy ez a helyzet így kialakult. Illetve azt sem tudom feldolgozni, hogy ha nem vagyok szimpatikus valami miatt akkor miért nem tisztel meg egy üzenettel vagy akármi..
Valakinek tapasztalat vagy vélemény?
Előre is köszönöm!
23/L
Én rákérdeznék hogy direkt kerül-e, vagy mi van.
Csak ne húzza az idejét az embernek senki.
Mi ez,óvoda, hogy sunyiba nézeget, leselkedik?
Ha egy férfi akar egy nőt, keresi és rámenősen küzd.
Ez most valószínű nem jött össze, menj oda hozzá szemtől szembe és kérdezz rá.
Én érdeklődtem felőle még aznap, de nem azonnal a találka után. Arra már nem kaptam választ.
Igen, én is ezt érzem, hogy ez nem jött össze valamiért, de nagyon bántja a lelkiismeretemet, hogy nem tudom miért. Így még csak tanulni sem tudok belőle.
Közeli ismerőseim szerint csak gyáva és nem szeretne kellemetlen helyzeteket. (Mondjuk ennél nem lehetne kellemetlenebb).
Nyilván ha egy munkahelyen dolgoztok nem akar balhét,meg egyebeket... Illetve attól még felnőtt, és tudja kezelni a dolgokat.
Szerintem ennyi voltál. Én nem keresnem, nem futnek utána. Ha akar akkor majd keress.
Nem lehet megmondani az okot, vele sem tudtál erről beszélni, úgyhogy engedd el az egész témát és őt is.
Megpróbáltátok, nem alakult úgy, ez van. Tegyél rá magasról nézeget-e, ne figyelgesd, ne agyalj a semmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!