Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír, ha jól sikerült a randi?
Előre leszögezem, hogy nem vagyok az a típus, aki szerint a férfinak kell mindig írnia. Pár napja randiztam egy férfivel, nagyon jól sikerült, magától fel is vetette, hogy következő hétvégén töltsünk együtt több időt is, miket csináljunk, érezhetően volt vonzalom, jót beszélgettünk stb.
Vége lett a randinak, kocsiba ült, én is hazamentem. Kíváncsi voltam mikor ír, de amikor estig nem jelentkezett, akkor ráírtam, hogy hazaért-e, minden oké. Válaszolt, de ennyi volt nagyjából. Azóta sem keresett az elmúlt pár napban.
Azt mondta az elején, hogy nem szeret annyira chatelni, na de ennyire nem? Randi előtti napokon azért kommunikáltunk párszor. Hagyjam?
"Azt mondta az elején, hogy nem szeret annyira chatelni, na de ennyire nem?"
ennyire nem lehet megérteni az egyenes beszédet? hivd fel.
Először találkoztatok személyesen?
Mert akkor könnyen lehet, hogy mégse vagy olyan szimpi neki mint a képeken.
Írásban sokkal könnyebb kommunikálni mert van ideje átgondolni mit írjon.
Ha eddig ment de már nem akkor ez felejtős. Lehet a férfi szerint nem ment olyan jól a randi. Bármi oka lehet, de a lényeg, hogy ez nem jött össze úgy ahogy szeretted volna sajnos.
szóval addig vígan chatelgetett, amíg meg nem volt a randi (beetetps-ismerkedős szakasz), majd miután találkoztatok ez úgy leredukálódott szinte nullára?
mert ha igen, akkor te is tudod a választ a kérdésre.
Nem-nem! Nem elfoglalt, és nem halt meg, csupán nem érdekled már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!