Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az első randi nem sikerült valami jól, attól még van rá esély, hogy találkoztok a másikkal újra?
A legtöbb esetben részemről megvolt az esély erre mindig is.. mások nem adtak nekem esélyt.
F
Attól függ, miért nem sikerült jól.
Van az a fajta bénázás, ami ugyan bosszantó, de nem "azonnal lapát" kategória... számomra kisebb udvariatlanságok, nem olyan folyékonyan folyó beszélgetés a másik hibájából, kisebb rosszul sikerült poénok.
Van, aminél viszont nem kérdés, hogy nem akarok a másiktól semmit. Tipikusan, amik eszembe jutnak:
- ha az exéről beszél egész végig
- ha arról beszél egész végig, hogy a többi nő mind aranyásó, büdös k...a és hogy milyen szemetek, amiért nem mentek el őtökéletességével
- ha csajozós sztorikkal traktál
- ha teázóban / kávézóban / étteremben vagyunk, és bunkó a személyzettel; undorító módon parancsolgat nekik, mert "én vagyok a fizető vendég és azért vannak itt, hogy teljesítsék az utasításaimat"
- ha folyton közbevág, amikor beszélek, és csak magáról beszél; látszik, hogy én nem érdeklem
- folyamatosan fikázza vagy kigúnyolja a hobbijaimat vagy a filmes / könyves / zenei ízlésemet, kedvenceimet... nem érdekel, ha csak poénból is szerinte, de első randin én ezt nem vagyok hajlandó elviselni
- másokkal flörtöl
- felültet, nagyon sokat késik
- ha látom, hogy személyiségre nagyon nem illünk össze (pl. ha rasszista, homofób, állatgyűlölő, fogyatékossággal élőket cikiző, radikális bármelyik politikai oldalon, mélyen vallásos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!