Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek hanyadik sikertelen Tinderes randi után sikerült végül normális fiút találni, akivel össze is jöttetek?
Sok rossz élményetek volt, esetleg csalódás?
Fiúk válasza is jöhet.
27L
Nekem 3 vagy 4 nagyon rossz randim volt, utána volt egy jó amiből kapcsolat lett.
L
Nekem volt pár randim, 2-3, de nem kifejezetten volt rossz élmény csak nem passzoltunk.:)
3.után volt egy kis szünetem és utána jött a srác, akivel már 3 éve vagyunk együtt:)
Na ez egy nagyon jó kérdés 😂 Akivel először randiztam tinderen, vele össze is jöttem, de kiderült hogy neki csak szexre kellettem és annyira bejöttem, hogy muszáj volt elhitetnie velem, hogy szeret. Utána szó nélkül otthagyott, le is tiltott.
Utána egy éven keresztül egyedül voltam, kb 9 fiúval randiztam, de egyikkel se jöttem össze, ebből 3 egyébként rendes volt. Utána nagyjából pont egy évvel az első srác után matcheltem egy sráccal, aki már egy éve a barátom, és aki miatt azt mondom, hogy megérte ezt mind végigjárni.
Egyébként az első srác másfél évvel azután, hogy elhagyott, néhány hónapja gondolt egyet és rámírt, hogy van-e még esélye nálam. Szóval vannak hatalmas gyökerek bőven, viszont ki lehet fogni elképesztően rendes, helyes, magas, okos, izmos férfit is.
Összesen 2 tinder randin voltam életemben, az első sem volt rossz, csak egyszerűen nem volt meg a szikra. A második fiúval már fél éve boldogítjuk egymást, az összeköltözésünk után szinte rögtön a kezemet is megkérte, nem volt kérdés hogy a válasz igen:D
19/L
Felregisztráltam, még aznap éjjel matcheltem egy férfival (akit egyébként előtte már ismertem, csak nem igazán beszéltünk), cseteltünk pár napon keresztül, felhívott, elhívott randizni, első randi után töröltük magunkat a tinderről, ennek több mint 4 éve, azóta a férjem.
Szóval elsőre beletrafáltam és össz-vissz 1-2 hétig voltam fent és kb. csak vele beszéltem ott.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!