Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Online beszélgetés során mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online beszélgetés során mi zajlik le benned?

Figyelt kérdés

Mármint normális formában, nem szex téma meg hasonlók. Tartalmas, hosszú, jó beszélgetések, találkozás nélkül.El tud indítani benned valamit? Ha mondjuk nagyon egy hullámhosszon vagy a másikkal? Szoktál fantáziálni,ábrándozni egy randiról a másikkal? Vagy akár mélyebbre menni és kapcsolatról, együtt élésről, gyereknevelésről stb :)

Elszoktad képzelni milyen lenne az élet az illetővel?

2021. szept. 2. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, el tudott indítani bennem valamit. De végül semmi sem lett belőle mert elcsesztem… Családalapításról, gyereknevelésről azért nem ábrándoztam. :)
2021. szept. 2. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Itt az oldalon igyekszem ezt kipróbálni, de egy személy kivételével sosem volt tatós beszélgetéésfolytatása a dolognak sosem. Pedig érzelmeket tud generálni egy ilyen dolog is.
2021. szept. 2. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy alkalommal találkoztam olyan férfival akivel nagyon egy hullámhosszon voltunk. Jókat tudtunk beszélgetni, tudtunk viccelődni, poénkodni, sosem volt probléma, hogy miről beszéljünk, ha nem volt miről, akkor beszéltünk/viccelődtünk a semmiről...Vele kapcsolatban felmerült bennem, ha nem lennék férjnél, szívesen tovább is lépnék. Elgondoltam milyen lenne találkozni, személyesen is megismerni egymást...
2021. szept. 2. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem majdnem csak hogy online beszélgetéssel tud bármi is elindulni, mert már találkoztam olyannal aki élőben nagyon jó meg minden de online kb el is felejti a létezésemet... de egy ilyen "csak online beszélgetésből" lett az első komolyabb kapcsolatom
2021. szept. 2. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:
"Ez a nő is tuti ghostolni, meg unmatchelni fog"
2021. szept. 8. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!