Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nők, milyen elvárásaitok vannak egy férfivel szemben?
Csak mert rengetegen mondják, hogy az elvárás "gáz", és hogy így egyedül fogok maradni én is. De aki minimálisan se indít be, vagy olyan élethelyzetben van, ami számomra elfogadhatatlan (a barátnőjét akarta megcsalni velem), akkor miért kéne megalkudni? Számomra a távolság sem működik, erre lelkileg képtelen vagyok.
Aki meg mondjuk beindítana, nos ők értelemszerűen huszonévesen már mind elkeltek. Lassan a 30-as férfiak körében kellene keresgélnem, de egy barátom szerint ott már csak maximum az elvált férfiak között lesz olyan, aki nekem megfelelne.
A legnehezebbnek azt tartom, hogy az embernek ilyenkor már múltja van, hiába fiatal. A fiatal szerelemben nagy előny, hogy minden nehézségen együtt mennek át, együtt küzdenek meg érte. Én egyedül küzdöttem a démonaimmal, ma viszont senkit nem érdekel, honnan jutottam hova, csak az, ami most vagyok.
És nem érzem magam elég jónak most sem, innentől nem tudom miért nem elégszem meg bárkivel, aki minimum normális embernek tűnik. Ha 3 dolgot fel tudok sorolni, ami nekem nem működik, akkor bele sem vágok.
Értelem, érzelem, értékrend az alapvető kategóriák, amikben szerintem illene egyeznünk, de ilyen még nem volt.
Bár közhelyes, de biztosan igaz az is, hogy a szerelem nem válogat és nem észérvek alapján történik. Azt meg elfogadom, hogy van a fiatalembereknek egy olyan rétege, akiknél sosem lenne esélyem, de ilyen elvárásaim emiatt nincsenek is.
Kérdező!
”Úgyhogy szerintem is kellenek az elvárások, különben vagy válás lesz, vagy ki sem alakul a dolog.”
Enélkül is válás lesz vagy ki sem alakul a dolog. Szánalmasan próbálod megmagyarázni a magas elvárásokat.
10-es És ez neked miért fáj? Nem magyarázhatom meg, hogy mit várhat el egy nő, illetve mit láttam, hogy mondjuk anyu mit várt el?? Én csak arra próbálok rájönni, mi számít manapság "gáznak", és én rossz példát láttam, ami nekem akadály belekezdeni. Ez van.
Barátnőimnek az a minimum, hogy legalább egy szinten keressenek, nagy extrákat nem várnak. És nem csak szerintem járhatatlan út a férfi keres kevesebbet, hanem mások szerint is.
És beszéltem arról, hogy egy férfinek miért lehet megalázó, ha egy nőnek van több pénze.
De nem a pénz a legfontosabb, hanem az ha 2 szemelyiség elmegy A meg B irányba, akkor nem tudnak együtt haladni, elhidegülnek. És aki eddig próbálkozott nálam, alapból sem vallott hasonló elveket. Ebben nem csak a pénz van benne, de van, akinek a legnagyobb problémája a pénz.
Kérdező!
”Barátnőimnek az a minimum, hogy legalább egy szinten keressenek, nagy extrákat nem várnak.”
Ezzel nincs is baj, ez lenne a normális.
8van, akinek a legnagyobb problémája a pénz.”
A legtöbb nőnek.
Akkor lennék golddigger, ha nem lenne meg minden, amit elvárok és még több is.
Nekem van több, mint 10 millió megtakarításom lassan 30 éves koromra. Szerintem örüljön az, akitől csak a képességet várják maga eltartására ehhez képest. És húzza meg magát, ha nem tud teljesíteni, ne más elvárásain hisztizzen. Köszi!
16-os én maximálisan igazat adok neked, egy férfi ne élősködjön egy nőn, aki magától is képes egzisztenciát teremteni, bár ez fordítva is csak akkor működik, ha a férfi és a nő belemennek egy ilyen élethelyzetbe. Amúgy ilyen jellegű kérőm nekem is volt. Igaz, volt egy 40 nm-es lakása, amire volt is hitel, de a 180 ezres fizetésének a felét csak a hitel vitte el. maradt 90 ezer ft-ja minden másra, ami kaja, plusz rezsi. Én most 200-at keresek, mert nem olyan szakmát választottam, amiben 1-2 év alatt előre lehet lépni, de 30 éves koromban már lesz erre lehetőségem. De ő egy munkahelyén sem töltött 2 évnél többet, és semmi elképzelése sem volt 29 évesen úgy igazából. Na már most, ha én odaköltöztem volna hozzá (ő szó nélkül elvárta, hogy én hagyjam itt a 60 nm-es lakásom meg mindent és mindenkit ebben a városban ő miatta), akkor is, ha kiadom ezt a lakást kapásból nekem már lett volna kb. 300 ezer ft bevételem, és akkor lényegében véve tarthattam volna én el, mert hát közös a kassza. Azért ennyire naiv nem vagyok. :D Az meg nem érdekel, hogy ő ezen megsértődött és anyagiasnak nevezett... de konkrétan randira sem tudott volna elhívni, mert 60 ezer kajapénzből ez kicsit nehéz, és nekem a magam köreimben alapvető szórakozási forma elmenni és beülni ide-oda időnként. Az ingyen randiknak is megvan a maga varázsa mert kirándulni lehet, sétálni stb., de az, hogy neki akármilyen extrára az anyukája adott pénzt majd' 30 évesen, nos az nekem kicsit messze van az önálló egzisztenciától. Én ugyan kaptam egy lakást, de ki is lettem szépen rakva. :D Azóta önellátó vagyok, már 3 éve. Lehetnének lakótársaim, de köszönöm szépen, nekem ebből elég volt. A megélhetés miatt 2-en voltak itt 2 évig, 1 éve élvezem hogy szabad vagyok. Nem volt szükségem kötöttségekre semmilyen téren, amúgy is introvertált vagyok. Most viszont kezdem azt érezni, hogy rossz hazajönni egy üres lakásba. :( Ezért gondolkodtam el azon, hogy most már ideje lenne találnom egy normális férfit, aki szerint minimum nem kötelességem ugorni, ha csettint, mert a legutóbbi nagy csalódás volt.
De már 2 éve nem volt senkim, úgyhogy a randikultúrám is kiveszőben. XD
16!
Mert sokat szoptál érte. te húzd meg magad és ne legyenek magas elvárásaid a semmire!
18!
Akkor neked egy sugar daddy vagy egy strici kell, de inkább az utóbbi.
Valóban sokat szoptam érte: 5 évig jártam egyetemre mérnöki szakra. Elég nagy szopás volt az a rengeteg tanulás. Javaslom nekedis fszverés helyett 😘
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!