Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keress?
Figyelt kérdés
Tegnap volt egy randink, amiről sietnie kellett el, de ezt már mondta az elején is. Utána írt hogy jó volt veled, meg minden mast…én ezekre válaszoltam de csak megnézte és reggel se írt.Most nem tudom mivan? Érdeklem vagy csak nem jottem be neki?2021. szept. 3. 12:01
11/13 A kérdező kommentje:
Most reggel keresett. Mondjuk nem értem a tegnap miért maradt ki..
2021. szept. 4. 18:36
12/13 anonim 

válasza:

és most mit érzel? Örül a fejed mi?
13/13 anonim 

válasza:

Az ember megprobal pozitiv erzeseket kivaltani a masikbol. Ha akar tole valamit. Epp ezert ugyel arra, hogy kulonosen az elejen ne tudja szo erni a haz elejet. O nem igy tett. Ez azt jelenti, hogy nem tervez veled hosszu tavra. Persze le lehet irni, hogy mennyire elfoglalt stb, de ezt kar bevenni. Senki nem akkor szokott tarskeresozni, amikor 3 projektet futtat egymas mellett es napi 3-4 orakat alszik. A legtobb ember alkalmazott es munkaido vegevel kiesik a csavarhuzo/klaviatura a kezebol. En ennel tobbet varnek a masiktol, nalam mar itt megbukott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!