Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az "add lejjebb az elvárásaida...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az "add lejjebb az elvárásaidat" tképpen azt jelenti, hogy "olyat keress, aki nem tetszik"?

Figyelt kérdés
És ha igen, akkor mégis mi értelme?
2014. jún. 11. 17:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem, csak azt jelenti, hogy ne feltétlenül hibátlan, minden kritériumnak megfelelő pasit várj. Ettől függetlenül még várhatsz olyanra, aki bejön.
2014. jún. 11. 17:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha szerinted nincs értelme akkor nőjjél fel azokhoz akik megfelelnek az elvárásaidnak.
2014. jún. 11. 17:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem keresek minden elvárásomnak megfelelő pasit, mivel heteroszexuális férfi vagyok.
2014. jún. 11. 17:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Érd be mondjuk az átlagossal. Az még nem csúnya, viszont nem is szép.
2014. jún. 11. 17:44
 5/10 A kérdező kommentje:
És ki akar olyan párt, akit csak átlagosnak talál? Egy életem van, nem olyannal akarom tölteni, aki nem mozdít meg bennem semmit.
2014. jún. 11. 17:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor keresgélj tovább.
2014. jún. 11. 17:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Ismerős élethelyzet.
2014. jún. 11. 18:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Adja lejjebb a bánatos... az. :D Egyébként nálam pont fordított a helyzet. Mármint külsőre nagyon sok nő tetszik, nem nehéz ilyen téren megfelelni az elvárásaimnak.

Viszont a többi már hatalmas probléma. Sajnos értelmi és érzelmi fejlettség terén olyan elvárásaim vannak, amiket az emberek nagy része képtelen teljesíteni. De inkább vagyok egyedül, ahelyett hogy olyannal legyek, akit csak külsőleg tartok vonzónak.

2014. jún. 11. 18:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem is nagyon sok lány tetszik, de ha ne adj isten olyat mernék kiszemelni, aki nem észrevehetetlen, átlagos szürke egér, akkor már mindjárt jön a "felszínes vagy miért nem jó neked az átlagos?!". De mi a fenének kéne valaki aki számomra átlagos?!
2014. jún. 11. 18:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Kb. azt jelenti, legalábbis én úgy értem, hogy mindenkinek van egy ideálja. Nem feltétlenül kell ragaszkodnunk hozzá, hanem nem árt nyitott szemmel járni és olyanokat is megismerni, akik nem feltétlenül felelnek meg ennek a képnek, mert számtalan példa volt már rá, hogy valaki végül nem az ideáljába szeretett bele hanem esetleg olyanba, akit a külseje alapján észre sem vett volna.
2014. jún. 11. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!