Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keress?
Figyelt kérdés
Tegnap volt egy randink, amiről sietnie kellett el, de ezt már mondta az elején is. Utána írt hogy jó volt veled, meg minden mast…én ezekre válaszoltam de csak megnézte és reggel se írt.Most nem tudom mivan? Érdeklem vagy csak nem jottem be neki?2021. szept. 3. 12:01
1/13 anonim 

válasza:

Nem jöttèl be neki. Már első látásra sem. Azért sietett el a randiról.
A szöveg meg csak udvarias gesztus volt.
Ha bejössz neki akkor keres, sőt úgy kell levakarni
3/13 A kérdező kommentje:
Lány
2021. szept. 3. 12:07
4/13 anonim 

válasza:

Szerintem is elment, pedig nem tetszettél, elsietett. Velem is csinálták. Utána nem keresett. Én hívtam fel 1 hét múlva, hogy most mi volt ez így, miért nem mondta meg, ha nem tetszettem és kész? Habogott aztán kinyögte. Mondom oké. Ennyit igazán írhattál volna legalább, nem halok bele ha nem tetszettem neki. Annyira nekem sem tetszett ő, hogy sírjak utána. Csak mondom hagy kínlódjon a magyarázkodással... most legyen nagy arca.
6/13 anonim 

válasza:

A leiras alapjan inkabb menekult es meg az igazat sem merte megmondani. Nagyon nem lehettel az esete.
8/13 anonim 

válasza:

Valószínűleg mikor meglátott személyesen , eldöntötte hogy nem akar semmit , csak nem akart megbàntani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!