Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ez nálatok mit jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez nálatok mit jelent?

Figyelt kérdés

Röviden: Adott egy szép lány, akinek van egy barátja, akiről nem tudtam. Mivel nekem bejön a lány, elkezdtem írogatni neki, és ha olyan dolgot írok neki,mondjuk bókolok, akkor nem ráz le vagy ilyesmi, hanem sokszor szívecskét küld vissza. és amúgy már elég sokat tudunk egymásról. Haveri társaságommal ismertem meg, és sokszor akkor is ír nekem, ha épp a párja ott van mellette. (eléggé csendes srác a pasija, azt vettem észre)

Nekem is bejön a lány, csak nem tudom mit jelentene ez a viselkedés. Lehet megunta a mostani párját??

2021. aug. 29. 11:55
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

ha kémia mindig örökké tartana akkor a legtobb kapcsolat is örök lenne,szóval ez hülyeség.

Nem tartom magam féregnek,mert mint mondtam mikor írogattunk egymásnak mêg nem tudtam,hogy van pasija mert nem kérdeztem meg és nincs feltüntetve se neki sehol.És már akkor szivecskékkel válaszolt néha néha. 😊

2021. aug. 29. 13:15
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
Onnantól vagy egy féreg, mióta tudod, hogy van pasija, és nem álltál le, te kis patkány.
2021. aug. 29. 13:16
 13/20 anonim ***** válasza:

Akkor jó egy kapcsolat, ha nem csak a kémia tartja össze, mert az tényleg hol fent hol lent, de ha szereted, tiszteled a másikat, az ágyon kívül is tudtok beszélgetni, akkor bizony újra és újra lehet éleszteni a kémiát is. Mert normálisan az ember se nem virágról virágra száll, se nem irreálisan elvárja, hogy a kémia magától és örökké lobogjon.

Azt meg simán megcsalásnak hívják, ha mással flörtölsz, és arra vársz, érdemes-e már átváltani, jobb lenne-e. Az meg az önmentegetés ilyenkor, hogy szerinted kihűlt, mert ha annyira kihűlt, miért is van még vele, miért titkolózik és hiteti el, hogy még a régi játékszabályok szerint játszik.

Nem érdemes olyannal kezdeni, akinél majd gondolkozhatsz, hogy melletted is tart-e más vasat a tűzben, mert hátha jól jön, ha kihűltök. De úgy veszem ki, téged is csak a vadászösztön hajt, nem párt keresel, csak sajnálnád kihagyni.

2021. aug. 29. 13:27
 14/20 A kérdező kommentje:

Van az a kép facebookrol. Pont ide illik és elgondolkodtató.

Két barát beszélget:

Miért írkálsz a csajomnak?!🤨

-Miért ír vissza a csajod?🤔

Annyi a különbség,hogy a pasija nekem nem a barátom,de a lényeg ugyan az. Ha szeretné igazán lekoptatna.

2021. aug. 29. 13:29
 15/20 A kérdező kommentje:
12 esnek írtam ezt.
2021. aug. 29. 13:30
 16/20 anonim ***** válasza:
94%
Oda-vissza játszik a dolog, valamelyikőtöknek lenne legalább esze.
2021. aug. 29. 13:33
 17/20 Sunshinedoll ***** válasza:
91%
simogatod az egóját, ami jól esik neki
2021. aug. 29. 13:34
 18/20 A kérdező kommentje:
17. Ennyierővel ő is az enyémet, mert oda vissza mennek a szívek vagy a bókok.. És ha úgy látom,hogy pár hét vagy hónap után nem enged közelebb úgyse erőltetem tovább.
2021. aug. 29. 13:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Te tudod, de bohócot csinálsz magadból.
2021. aug. 29. 13:42
 20/20 anonim ***** válasza:

Mintha a volt pasimról írtál volna... Ugyanezt csinálta.

Volt barátnője, akiről én nem tudtam. Elkezdtünk beszélgetni. Annyiban volt más a dolog, hogy nálunk ő kezdeményezett és ő flörtölt nyilvánvalóan velem. Nekem időközben megtetszett, így én is adtam alá a lovat.

Aztán kiderült, hogy barátnője van. Egyértelmű volt, hogy haldoklóban volt már a kapcsolatuk, ezért is kacsingatott kifelé belőle és flörtölt velem meg kereste a társaságom. Akkora már nekem is nagyon tetszett, így nem csináltam belőle lelkiismereti kérdést. Sejtettem, hogy hamarosan vége lesz köztük. Nem sokkal később valóban szakítottak is, és pár nap múlva már velem járt.

Utána egy évvel később ugyanezt játszotta el velem is, csak pepitában. Akkor már nem voltam ilyen vígan... Piszkosul fájt, hogy elhagyott valaki másért, akivel építgette a hátam mögött a dolgokat.

Neki csak az számít, hogy át tudjon ugrani egyik kapcsolatból a másikba. Ameddig ő nem sérül, nincs baj. Ameddig mindig van mellette valaki, aki szeresse és simogassa a lelkét, addig nincs baj. Hogy közben hány szívet tör össze, hány nőt hagy el, akik amúgy szeretik, az nem érdekli.

Visszatekintve nagyon bánom, hogy anno nem esett le nekem hamarabb ez az egész és hogy én is cinkos voltam abban, hogy úgy megbántsa a volt barátnőjét. Nem ezt érdemelte. És szerintem én sem érdemeltem meg azt a mérhetetlen fájdalmat... De lehet a karma volt. Mindenesetre kib.szottul fájt.

Te sem ezt érdemled, szóval szerintem menekülj.

Ha össze is jönne, el is hagyná érted a pasiját, szerinted utána nem csinálná meg veled pont ugyanezt? Dehogynem.

Hagyd, keress olyat lányt, aki nem játszik mások érzelmeivel.

2021. aug. 29. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!