Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ez nálatok mit jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez nálatok mit jelent?

Figyelt kérdés

Röviden: Adott egy szép lány, akinek van egy barátja, akiről nem tudtam. Mivel nekem bejön a lány, elkezdtem írogatni neki, és ha olyan dolgot írok neki,mondjuk bókolok, akkor nem ráz le vagy ilyesmi, hanem sokszor szívecskét küld vissza. és amúgy már elég sokat tudunk egymásról. Haveri társaságommal ismertem meg, és sokszor akkor is ír nekem, ha épp a párja ott van mellette. (eléggé csendes srác a pasija, azt vettem észre)

Nekem is bejön a lány, csak nem tudom mit jelentene ez a viselkedés. Lehet megunta a mostani párját??

2021. aug. 29. 11:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Egy leszel a sok közül
2021. aug. 29. 11:56
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Sok minden lehet. Lehet csak tetszik az egójának, hogy csapod neki a szelet. Aztán úgy is a párja mellett alszik el. De amúgy nekem eleve felejtős az ilyen, mert ha meg össze is jönne vele valami, csak arra tudnék gondolni, hogyha rám is rám un, akkor majd mellettem beszél mással.
2021. aug. 29. 12:00
 3/20 anonim ***** válasza:
96%
Az ilyen lány kerülendő, mivel ha ezt csinálja a jelenlegi párja mellett ez azt jelenti, hogy szereti, ha flörtölgetnek vele. Lehet semmi komoly szándéka nincs csak ego tuningnak használ, de akkor sem szép dolog ez tőle, hisz párja van. A másik, ha veled összejönne már nagyon jól tudod, hogy mit csinál a barátja mellett és ezt melletted is csinálná ugyanúgy más srácokkal. Szerintem felejtős komolyabb kapcsolatra ez a csaj.
2021. aug. 29. 12:36
 4/20 anonim ***** válasza:
93%

Féltékennyé tudja igy tenni a barátját

Plusz növeli az egot hogy neki hízelegnek

2021. aug. 29. 12:45
 5/20 anonim ***** válasza:
30%
Azt jelenti, hogy k.rva. Ilyen nő kell neked?
2021. aug. 29. 13:04
 6/20 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy nem tudom mióta van meg a barátja, lehet már pont már abban a fázisban van a kapcsolatuk amikor már nincs meg a kémia és lassan szétmennének. Vagy ez hülyeség?
2021. aug. 29. 13:04
 7/20 anonim ***** válasza:
12%
Igen, ez hülyeség, mivel a kémia egy adott dolog, ami ha van, akkor van mindig. Esetleg a szeretet, és jól láthatóan a tisztesség nincs meg a lanyban.
2021. aug. 29. 13:08
 8/20 anonim ***** válasza:
94%
Bár, te is egy féreg vagy, van pasija, de próbálod elszeretni.
2021. aug. 29. 13:10
 9/20 anonim ***** válasza:
91%

pont már abban a fázisban van a kapcsolatuk amikor már nincs meg a kémia "

Kérdező te nagyon gyerek vagy még az tisztán látszik ! A kémia az is amikor szeretsz és szeretettel gondolsz rá, nem a minden napos szexuális vágya másik iránt ..

Ahogy más is írta, ribi a lány lehetségesen, és tipre 16-20 év közöttiek lehettek, ebben a korban a lányok minden sráccal szeretik felpróbáltatni magukat aztán megunni hamar..

2021. aug. 29. 13:12
 10/20 anonim ***** válasza:
93%
Tök mindegy, szerinte milyen fázisban van a kapcsolata, gerinctelen félrekacsintgatni, mielőtt lezárná. Szerintem simán mondd meg neki, hogy tetszik neked, és szívesen találkoznál vele, ha neki is van kedve, de nem tudod, hogy foglalt-e.
2021. aug. 29. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!