Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok is elofordul hogy mar nincs mirol irni a parotokkal (ritkan talalkozunk), de az irkalas mar kezd laposodni - nalatok is elofordul?
Pont ez a baj csak erről irkalgatattok... persze a napi 2-3 ora beszélgetést is meg lehet unni! De ha pl van jo témátók hamar elmegy az idő, akar a napi események, filmek-sorozatok, kajak, vicces videok, esetleg valami komolyabb téma, de még akar tudományos tema is ha tudtok róla beszélni, zene, művészet, de még a házifeladatban is segithettek egymásnak, vagy egyébb tanulásban! Munka ha már dolgoztok
Szerintem ez elég sok téma! De persze ha már unja tok akkor ne egyszerre 2-3 órát beszéljetek hanem ilyen 10-20 perceket egésznapra elosztva ez főleg akkor jó ha suliban vagy épp munkában vagytok vagy más dolgotok van be csapod az agyad ezzel mert olyan mint ha a nap 12-15 órájában dumaltatok volna de max összesen talán pár órát
Egyaltalan nem. (4.5eve kapcsban.)
Nem csak kettonkrol sztorizunk hanem pletyozunk is, cikkeket, vicceket osztunk meg, mindig van valami, ugyanugy elvezem a tarsasagat mint amikor megismertem.
Irogatok másról is,személy és történet szinten is.
Ha folyton arrol írnék neki,hogy épp melyik lyukába dugnàm...hàt a végén még màséba dugnám.
De igazából nem is irogatunk egymásnak mindennap.
Sőt amikor összejöttem töröltem az ismerőseim közül.
Maradt az e-mail.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!