Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lánnyal még neten nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánnyal még neten nem beszéltem akkor várjam meg míg újra találkozunk vagy nyugodtan ráírhatok és előbb utóbb hívhatom randira? Vagy majd élőben ha találkozunk?

Figyelt kérdés

2018. nov. 12. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen
2018. nov. 12. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem rá írhatsz, ha biztos vagy a dologban :) de nyomulós ne legyél. Ha szivesen ir és látod, hogy partner a beszélgetésben akkor sínen vagy
2018. nov. 12. 21:27
 3/5 A kérdező kommentje:
mármint abban vagyok biztos hogy szeretnék többet vagy hogy ő is szeretne tőlem valamit?
2018. nov. 12. 21:29
 4/5 A kérdező kommentje:
jó, leesett :))
2018. nov. 12. 22:20
 5/5 A kérdező kommentje:
és köszi a válaszokat
2018. nov. 12. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!