Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » CS mindenki ma találkozok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CS mindenki ma találkozok egycsajjal akivel tegnap egy szórakozóhelyen ismerkedtem meg tegnap még csak szájra puszival váltunk el szerintetek ma ha találkozunk nyugodtan lesmárolhatom ha engedi vagy ez túl nyomulóss ccucc?

Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:
nyugodtan:D
2010. jún. 13. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Háát nézd lehet, hogy nem olyan gyors a csók ennél a csajnál, mert eleve az hogy első alkalommal már szájrapuszit is engedett, azt kevés lány engedi meg első alkalommal.

Szóval közeledj hozzá, próbáld ki ha elhúzza magát vagy elfordítja az arcát akkor egyértelmű h nem akar csókolózni.

2010. jún. 13. 14:26
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenki aki eddeg irt uj vok itt:d tök jó:dez az oldal:D
2010. jún. 13. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem terhes vagy! Ha még nem, akkor majd leszel! :P
2010. jún. 13. 14:43
 5/7 anonim ***** válasza:
ÉN A KAKAÓT SZERETEM!!!!!!!!4 SAJT
2010. jún. 13. 14:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja, meg AIDS-es is. Egyébként meg: nyelvtan 1, fogalmazás 1, helyesírás 1.
2010. jún. 13. 14:57
 7/7 anonim ***** válasza:
külalak 1
2010. jún. 13. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!