Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-35 eves pasik, kezdemenyeztek mar nalatok 40 ev koruli nok?
Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 18:25
1/9 A kérdező kommentje:
Es mi lett a vege?
2021. júl. 9. 18:26
3/9 anonim 

válasza:

Nem, pedig állítólag jóképű vagyok.
37/F
4/9 anonim 

válasza:

40+N vagyok. Én sosem kezdeményeznék nálam fiatalabb férfival. Nálam viszont több ízben kezdeményezett jóval fiatalabb férfi. Sikertelenül, mivel monogám vagyok. A párom is fiatalabb nálam jóval, 2 éve vagyunk együtt. Nem kerestem fiatalabbat, így alakult.
5/9 anonim 

válasza:

Igen. Én 32 voltam, a nő 41. Jól kijöttünk csak az exét még nem pihente ki és visszament hozzá. Működött a kémia is.
Szó szerint Egy balatoni nyár volt, mint a dalban. Megsirattam.
6/9 anonim 

válasza:

Igen,de nem jött be külsőre ezért nem lett semmi.
7/9 anonim 

válasza:

Hát nálam szinte csak 40 körüliek kezdeményeznek. 31f
8/9 anonim 

válasza:

Hajajj...elég sokan.
Pár év korkülönbség még okés is lenne , de ilyen 6-7 év már szerintem elég sok.
9/9 anonim 

válasza:

A szomszédban élő özvegy nő próbálkozott be. De igen lepukkant, így már az elején tudattam vele, hogy esélytelen. Volt egy másik, ott a nő 4 évvel volt idősebb nálam. Futó kalandnak indult mindkettőnk részéről, de uána nagyon szerelmes lett, én meg elmenekültem, mert nem szerettem volna 3 gyereket a nyakamba venni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!