Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizaro ok nalatok, ha valakinek a Csaladi Titkok a kedvenc musora?
Figyelt kérdés
Es minden nap tobb epizodot nez meg Youtubeon?2017. júl. 7. 18:07
1/14 anonim válasza:
Nincs 10 éve TVm. Azt se tudom, miről beszélsz.
Szerintem ezzel máris kizártak magam nálad 😀
2/14 anonim válasza:
Nézze, amikor nem vagyok ott, amúgy én se tudom mi az. Tv-ben csak sportot nézek meg természetfilm csatornákat.
3/14 anonim válasza:
Nem vagyok sznob. Azt néz, amit akar.
4/14 anonim válasza:
Néha agyrohasztásnak én is nézem.Van köztük 1-2 jó epizód,de ennyi.Engem a Kéjjel-Nappal Bukarest nézése jobban zavarna,mert annak végképp semmi története.
5/14 anonim válasza:
Én sosem néznék ilyesmit se tévén se a csövön, és ha párom ilyesmit akarna nézni, az nálam kizáró ok lenne. Legalábbis ha nem szokik le róla gyorsan. Volt már ilyen. Jóslást, barátok nélkült akartak nézni, rövid úton belül véget vetettem ennek. Mármint a kapcsolatnak...
6/14 A kérdező kommentje:
#4 Neha annyira tul vannak tolva egyes jelenetek benne, hogy szerintem a rendezo egy igazi troll. Marmint nyilvan ismeri a fo nezokozonseget es az ertelmi szintjuket, szoval direkt ilyennek csinalja a musort aztan rohognek, hogy elhiszik az emberek, hogy ezek valos sztorik.
2017. júl. 7. 18:58
8/14 anonim válasza:
Engem nem zavarna, néha én is meg szoktam nézni pár részt. Az mondjuk egy picit durva, ha valakinek konkrétan ez a kedvenc műsora....azért ez nem túl magas igényküszöbre utal...:) de az szerintem rendben van, ha valaki szereti nézni. Én sosem éreztem őszintének mikor valaki olyanokat mond, hogy "fúj, azt a szennyet hogyan lehet mengnézni", "nem szól semmiről, hülyeség, igénytelen" stb...Mármint persze, biztosan van, akinek nem tetszik, utálja, unalmasnak tartja stb., amivel nincsen is semmi baj, de vannak emberek, akik egyszerűen csak így próbálnak felvágni, értelmiséginek tűnni és én ezt olyan sznob dolognak tartom...el nem tudom képzelni, hogy vannak emberek, akik csak pl. tudományos tartalmakat néznek, olvasnak és kizárólag a magas kultúra kelti fel az érdeklődésüket...Szóval nekem sokkal szimpatikusabb, ha valaki felvállalja, hogy "igénytelenebb az ízlése", hogy így fogalmazzak. Vannak pillanatok, amikor nekem is jól esik, hogy pihenhetek, lazíthatok, nem kell megerőltetnem magamat, kikapcsolhatom az agyam és youtube-on nézek pár részt, sokszor csak bekapcsolom háttérzajnak és esetenként tök jól is szórakozok rajta mert egyes részekben annyira nevetséges, abszurd élethelyzetek, szituációk, beszélgetések vannak, hogy az hihetetlen és általában a "színészek"...játéka is szórakoztató, kb. még egy 5. osztályos kisgyerek is nagyobb átéléssel szaval az iskolai ünnepségen...:)
9/14 anonim válasza:
Pár részt megnéztem a youtube-on, nem rossz, de ennél ezerszer jobb sorozatok vannak. Furcsállanám, ha valakinek ez lenne a kedvence.
10/14 AchromaticSmarties válasza:
A lányom egy prosti a legjobb rész... :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!