Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok olyannal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok olyannal, aki veszélyesebb környéken is megállja a helyét, mint az Örs vagy a Blaha?

Figyelt kérdés

2021. aug. 25. 21:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Jesszuska... mit jelent, hogy "megállja a helyét"? Félek, hogy ez az a válaszoló, aki azt kérdezi, hogy mennyire vonzó a nőknek az, aki elől kitérnek a csövesek a Blahán remegve azzal a dumával, hogy "Figyelj mán, gyün a Kobra". Ha így érti, nem, mert nekem nem kell egy balhés alvilági bunkó.

Amúgy nem értem, mit kellene bárkinek "megállni a helyét" a Blahán meg az Örsön. Nyilván vannak a környéknek neccesebb részei, de én folyamatosan járok arra nem különösebben erős nőként is... egyes részeken jobban odafigyelek, de ennyi.

2021. aug. 26. 10:01
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A fenti helyeken kívül én már jártam a kökin is 🙂
2021. aug. 26. 12:07
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A Köki durvább valóban, az már lvl1000 Magician.

Ahhoz képest az Örs az csak egy eu-conform játszótér.

2021. aug. 26. 12:13
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

#2- esen besírtam xDDDDD

Ha már nem áll bódító szer hatása alatt jó, nem?

2021. aug. 26. 13:04
 15/17 anonim ***** válasza:
33%

Amugy errol az jut eszembe, amikor meg iparitanulo voltam, a "vak" szintis nyomta a Vangelis-t az Ors aluljaroban, es a perselyebe betettem egy 10 forintost, de kivettem egy 50-est. Annyira nem volt vak, hogy ne vegye eszre, es megkergetett, de idoben felszalltam a 13-as villamosra, de annyira nem volt sasszem, hogy eszrevegye, hogy a villamoson vagyok :)

37F incel

2021. aug. 26. 14:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Keleti, Nyugati, Kelenföld már nem is számít? Hős utca smafu?
2021. aug. 27. 18:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Mivel én vagyok a férfi, így a csajnak kéne megállnia a helyét, hát mit ne mondjak, aki éjjel egykor sértetlenül kijön nőként a Blaháról, az minimum a Fekete Özvegy kategória, olyan csajjal aki szétver mindenkit, ha még jól is néz ki, naná hogy járnék.
2021. szept. 6. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!