Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is veszélyes ez?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy srácba. Ő is többet szeretne. Cigány, ami még szerintem ok. De raszta is, keményen zölddel is meg iszik minden hétvégén. Goa partik, Ozora, züllött kocsmák. Ne foglalkozzak vele, ha van egy kis eszem, mi?2020. jún. 8. 23:41
2/9 anonim válasza:
Nem veszelyes, szimplan halal ciki.
3/9 anonim válasza:
Ha lenne egy kis eszed alapból nem engedtél volna közel magadhoz egy drogos, alkesz fazont...
4/9 anonim válasza:
Te is tudod a választ, de ugy is belemész majd.
De komoly, hosszútávú terveid ne legyenek.
5/9 Savlekotő válasza:
Kerüld el ezt a típust mert ők csak a szert szeretik és a szerért bárkin átgázolnak..
70F
6/9 anonim válasza:
Mi a kérdés?!
Ha ez kell: ne foglalkozz vele. Nem azért, mert cigány, hanem azért, mert züllött proli.
Már, ha minimális igényszinten vagy, s főleg, nem akarsz magadnak
poklot az életedbe.
8/9 anonim válasza:
A cigány srácok engem is vonzanak ezt már néha önmagában kínosnak tartják és sokan persze veszélyesnek is, de raszta füves piás?
Mi bajod? Persze, hogy ne foglalkozz vele, vagy szagolod/hallgatod mindennap az alkohol szagú viháncolását?
Várnád mikor esik be a lepukkant kocsmákból?
9/9 anonim válasza:
Te nem ezt az értékrendet képviseled, ha most az érzelmekre hallgatsz akkor azok rossz tanácsadók. Amikor elmúlik a szerelem, csak a problémák maradnak, közben sok rossz dolog is érhet. Kívánom jó döntést hozzák, itt ahogy látom szinte mindenki leszavazta hogy szorosabban kösd össze magad vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!