Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire veszélyes rànyumulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire veszélyes rànyumulni az egyik férfi vàsàrlóra, ha én ott dolgozom?

Figyelt kérdés
Egy közepes méretű élelmiszerboltban dolgozom, gyakran vagyok pénztáros is. Van egy férfi aki minden hétköznap jön vásárolni, meghatározott időpontban amit már kifigyeltem. Nekem nagyon tetszik, mindig várom hogy jöjjön végre. Ő kétesen viselkedik, mindig mosolyogva köszön, és megérinti a kezem mikor elveszi a visszajarót. Viszont kolléganőim szerint rájuk is mosolyog, szóval ezek szerint ez nem jelent semmit. Nyilván munka közben nincs lehetőségem bármit is kimutatni, mindig nagy sorok állnak, az nem a flört helye. Viszont mivel percre pontosan szokott érkezni vásárolni, arra gondoltam, a szabadnapomon pont akkor fogok bemenni én is civilben vásárolgatni, és valahogy megszólitom. De nem tudom mit mondjak neki, hogy ne legyen annyira nyomulos a dolog? Ha viszont láthatóan nem érdeklem, akkor másnap nagyon ciki lesz dolgozni menni és úgy találkozni vele. Szerintetek?
2019. nov. 26. 20:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%
Nem unod? Hetek óta kiírod ezt. Gondolom le is térdelnél szó nélkül neki. Nők...
2019. nov. 26. 20:56
 2/16 A kérdező kommentje:
Tessék? Ez az első kérdésem erről, még csak pár hete dolgozom itt. De örülök ha más nő is ilyen helyzetben van, nem csak én szenvedek ezzel 😀
2019. nov. 26. 21:01
 3/16 anonim ***** válasza:
21%
Mennyé aludni. 😄
2019. nov. 26. 21:02
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Igazából, ha bejössz neki és nincs senkije akkor örülni fog a közeledésednek, szóval nyugodtan flörtölhetsz vele, ha van rá lehetőséged. Velem is flörtölgetett egy lány régebben amikor egy adott helyre jártam minden reggel vásárolni és nem történt semmi veszélyes. Veszteni valód igazából nincs.
2019. nov. 26. 21:04
 5/16 anonim ***** válasza:
78%
Nyugodtan nyomulj rá, szeretik a pasik az ilyet.
2019. nov. 26. 21:30
 6/16 anonim ***** válasza:
73%

Ne félj megszolitani és valami mellékesről beszelgetni vele!

Ha érdekled biztos hogy kiderűl !

2019. nov. 26. 21:43
 7/16 anonim ***** válasza:
68%

Mi 4 hónapja mosolygunk egymásra egy sráccal... És soha egy szót nem szólt, vagyis de, egyszer szép napot kívánt. Plusz látszott mindig rajta, hogy zavarban van.

Erre ma pont úgy jött ki a lépés, hogy amikor jött, kettesben voltunk, és megszólított!!

Ezek szerint csak félénk, és nem mert úgy, hogy mások is voltak az üzletben.

Tudom, hogy őrjítő tud lenni az ilyen, de szerintem akkor is várd ki, amíg ő lép valamit. Én is gondolkodtam már ilyeneken, de valójában elég kínos lett volna, ha rányomulok, úgyhogy ennek most nagyon örültem. :))

2019. nov. 26. 22:04
 8/16 anonim ***** válasza:
27%

Nem rossz ötlet a civil ruhás megjelenés. Úgy még szoba is tudtok elegyedni.

Vagy amikor kasszában vagy, írd rá a telefonszámodat egy cetlire, és add oda a blokkal együtt.

Vagy várj, és talán úgy jársz, mint a #7-es.

2019. nov. 26. 22:41
 9/16 anonim ***** válasza:
Fordítva is kínos. Többször éreztem már ilyet. Egyszer büfénél kijött a pult mögül a nő beszélgetni. A válam is megérintette. Elhívtam kávézni. Nemet mondott.
2019. nov. 27. 03:43
 10/16 anonim ***** válasza:
24%
Miért lenne veszélyes? Elverik a popódat az irodában érte, vagy mi? :DDD
2019. nov. 27. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!