Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire veszélyes rànyumulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire veszélyes rànyumulni az egyik férfi vàsàrlóra, ha én ott dolgozom?

Figyelt kérdés
Egy közepes méretű élelmiszerboltban dolgozom, gyakran vagyok pénztáros is. Van egy férfi aki minden hétköznap jön vásárolni, meghatározott időpontban amit már kifigyeltem. Nekem nagyon tetszik, mindig várom hogy jöjjön végre. Ő kétesen viselkedik, mindig mosolyogva köszön, és megérinti a kezem mikor elveszi a visszajarót. Viszont kolléganőim szerint rájuk is mosolyog, szóval ezek szerint ez nem jelent semmit. Nyilván munka közben nincs lehetőségem bármit is kimutatni, mindig nagy sorok állnak, az nem a flört helye. Viszont mivel percre pontosan szokott érkezni vásárolni, arra gondoltam, a szabadnapomon pont akkor fogok bemenni én is civilben vásárolgatni, és valahogy megszólitom. De nem tudom mit mondjak neki, hogy ne legyen annyira nyomulos a dolog? Ha viszont láthatóan nem érdeklem, akkor másnap nagyon ciki lesz dolgozni menni és úgy találkozni vele. Szerintetek?
2019. nov. 26. 20:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 Vagy a férje is ott dolgozik :D
2019. nov. 27. 12:02
 12/16 anonim ***** válasza:

Beszélj össze a kollégákkal és a vevőkkel akikkel már cimbik vagytok, hogy segítsenek oda terelni hozzád, de ha szégyenlősebb, introvertáltabb, akkor valami nyugodtabb polc részleghez, hogy ne érezze kellemetlennek a szituációt, és kérdezd meg mit szeretne főzni ma, ha főz magának, vagy ajánlj neki valami terméket, vagy kérd ki a véleményét egy termékkel kapcsolatban, hogy te mint eladó gondolkozol, hogy ezt szeretnél készíteni ebédre, és mi a véleménye ezen termékről, hogy jó-e, ha már tudod miket szokott venni a boltba, bár ez is kellemetlenül alakulhat, vagy szimplán a vasarlasi szokásai alapján próbálj beszélgetni vele.

De ha introvertált akkor ne várd, hogy első alkalommal szóba áll veled, lehet hogy annyira zavarba jön a közeledésedtől, hogy behúzott füllel maga elé nézve áll előtted mint egy nyuszi. ilyenkor a legjobb ha odébb mész csöndbe, aztán később újra próbálkozol óvatosan.

Ilyenkor legközelebb jobb ha figyeled csak és ha látszik, hogy tanácstalan odaugrasz és megkérdezed, hogy tudsz-e neki segíteni.

2019. dec. 1. 11:22
 13/16 anonim ***** válasza:

Ja és ha van is szikra, vannak olyan típusú emberek (introvertáltak, demiszexuálisak, szégyenlősebbek, félénkebbek...stb), akik csak úgy tudnak nyitni, ha barátilag ismerkedsz és szépen hagyod hogy alakuljon a kapcsolatotok.

Neked kell tudni, hogy te milyen típus vagy és hogy a tetsző férfinek is tetszel, és hogy nincs-e mas a képben és etc.

Amit írtak, hogy jobb kivárni, előnyösebb és a legjobb opció szerintem, hogy beszélgetésbe kezdjetek, de a kollégák is segíthetnek időnként vagy a vevők is mint egy vízilabda mérkőzésen a labdát a megfelelő emberhez átpasszolni, de ezt csak szimbolikusan értsd ne szó szerint. De a kollégák csak akkor vagy a vevők, ha póker arccal tudnak segíteni, mert ha elkacagják magukat, akkor a tetsző ha intro megijed, és kellemetlenül érzi magát, vagy azt hiszi rajta nevetnek vagy egy idő után nem fog tudni mit kezdeni a helyzettel. Úgyhogy ezzel csak óvatosan. :)

2019. dec. 1. 11:41
 14/16 anonim ***** válasza:

De vannak vadállatka típusú emberek, nekik jó a zenzoruk, pláne egy mókus típusúnak, és ők ösztönösen, de nem direkt cseleznek ha oda-vissza megvan a szimpátia, szikra. :D

Szóval ha nem természetőr a szakmád akkor nehezebben tudod becserkészni ha ilyen típusú a számodra tetsző vevő. :D

2019. dec. 1. 11:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Ja és a vasarlasi szokásai alapján ne látványosan gyűjtsd a blokkjain lévő termékek listáját, mert az is lehet, hogy a szüleinek vasarol pl. :D

De azért a blokkok alapján már el lehet kezdeni egy ismerkedést.

Kérdezd meg hogy legutoljára láttad, hogy ilyen nasit vett, milyen volt, mert te is gondolkozol rajta, hogy kipróbálnád.

De ezt is csak óvatosan.

2019. dec. 1. 11:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi lett a vége kérdező? Felvetted vele a kapcsolatot?
2019. dec. 4. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!