Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban illendő lesegíteni egy nőről a kabátot és kihúzni neki a széket egy randin?
Figyelt kérdés
Vagy inkább nevetségessé tenném magam vele? (Huszonévesekről van szó.)2019. nov. 25. 22:51
1/16 anonim válasza:
Nekem első randin nem tetszene, majd ha kapcsolatban vagyunk, és tudom, hogy valóban ez vagy te, vagy csak játszod az eszed.
2/16 anonim válasza:
Ajtót kinyitni illik, meg talán a széket is ki lehet húzni neki, de szerintem a kabátot nem kell, az már túl közvetlen, mintha már kapcsolatban lennél vele.
3/16 anonim válasza:
Ééééés a 3-as válaszoló miatt kell várni, hogy kiderüljön, hogy nem csak pinát akar.
5/16 anonim válasza:
Ajtót szerintem is illik, szék kihúzás felesleges sok esetben ,(autó ajtó kinyitás is, az tök felesleges, sőt picit gáz is), kabátot majd akkor ha már nem ennyire az elején vagytok, 3-4. randi környéke.
6/16 anonim válasza:
Szék alátolás vendéglátó helyen a pincér feladata lenne...
A kabát levétel és felvétel segítése a férfi a dolga. Az autóból való kiszállás szintén.
Az udvariasságot viszont nem megjátszani kell, hanem gyakorolni!!!
40F
7/16 anonim válasza:
Micsoda ??? Ilyen még van ? Adná az ég , hogy tanítsd a többi férfit!
22/N
8/16 anonim válasza:
Első randin nem, később igán, pl. egy elegáns helyen, étteremben szerintem illik. :)
9/16 anonim válasza:
Nem, mert ezek zaklatásnak, és az "erős sikeres nő" ledegradálásának minősülnek!
10/16 anonim válasza:
Én rendszeresen fel szoktam segíteni a kabátot a nőre, már az első randin is akár. Erre van is etikett szabály: távozásnál a férfinak kell előbb felvennie, hogy a nőre ne melegedjen rá a kabát és csak utána kell felsegíteni a nőre a kabátot.
Az a nő aki ezt nem értékeli, az nekem nem is kell. Emancipáltság ide -vagy oda, ezekből az "keménynek mondott" nőkből lesznek a bolond macskás férfigyűlölő elváltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!