Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért lehet az, hogy 3 hetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy 3 hetes beszélgetés után sem hív el randira?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, kölcsönös a szimpátia, sokat beszélünk, van sok közös témánk, közel is lakik. Mi lehet a gond ami miatt még sem hívott még el?
2021. aug. 20. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Félénk vagy nem fogtad meg annyira, amennyire gondolod.

Szerencsére, a biológia téged is megáldott bizonyos kommunikációs képességekkel, szóval te is elhívhatod.

2021. aug. 20. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én meg 3 hét után nem megyek senkivel sehova. Nekem az korai. Te is elhívhatod ha ennyire sietsz.
2021. aug. 20. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert hajlandó vagy vele nem személyesen is beszélgetni.
2021. aug. 21. 01:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak haverkodik. Mi ebből meg nem mondjuk.
2021. aug. 21. 08:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Utána se fog. Most én is ebben a cipőben vagyok. Több vasat tart a tűzben...te nem fogad meg annyira, de dumálni jó vagy...többet én se fogom eddig húzni a talit..
2021. aug. 22. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!