Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg szégyellnem kéne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szégyellnem kéne?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok, pályakezdő tanár. Hiába van kétszakos mesterdiplomám, 145 a fizetésem, pótlékostól is éppen csak 160 ezer.

Épp aktív párkeresésben vagyok, erre mondta egy barátnőm, hogyha szeretnék valakit találni, akkor titkoljam el, hogy tanár vagyok, mert a pasik szerint nem normális az, ha valaki ennyiért elmegy dolgozni, miközben a mekiben a takarító is többet keres.

2021. aug. 20. 08:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%
6#Tanári szakma is jól fizet, csak nem állami szférában. Magántanár 5e/ó könnyen megkeres, az angol intenzív képzés kb 80e/hó/fő, ami indulhat 10-12 résztvevővel, hétköznap 5-6 óra oktatás, számold ki mennyire rossz.
2021. aug. 20. 15:01
 12/24 anonim ***** válasza:
87%

Nincs ebben semmi szégyelnivaló, én special magántanárkodok az egyetem mellett.

19/F

2021. aug. 20. 15:57
 13/24 A kérdező kommentje:
Magyar-töris vagyok, sokan kérdezték üzenetben.
2021. aug. 20. 16:49
 14/24 anonim ***** válasza:
93%

39 éves vagyok, a szociális területen dolgozom, hasonlóan gondolkodnak a NŐK is a mifélénkről. 1:1 az állás:).

Ne szégyelld magad: Viktor is megmondta, hogy munkaalapú társadalom van, azt meg teljesíted, akkor meg nincs probléma.

2021. aug. 20. 20:21
 15/24 anonim ***** válasza:
81%
Nőként még jó helyzetben vagy, egy férfinek tényleg nehéz dolga van tanárként.
2021. aug. 21. 12:03
 16/24 anonim ***** válasza:

Tudod én erre csak azt tudom mondani, hogy ha nekem szimpatikus egy nő, ha megvan vele abkölcsönös szikra, működik a kémia, akkor sz@rok bele, hogy mit dolgozik és mennyit keres.

Ha munkanélküli az sem érdekel.

Majd megoldjuk valahogy.

Én már megtanultam a leckét, és tudom, hogy a jó párkapcsokatnál, semmi sem fontosabb a világon.

2021. aug. 22. 03:29
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Nagyon jó volt olvasni az eddigi hozzászólásokat, mert hasonlóképpen látom a dolgokat. Nekem óriási plusz pont, ha olyan tevékenységet űz a másik fél amiben örömét leli, hivatásaként tekint reá és szereti is csinálni. Bónusz, ha olyan munkát végez ami a klasszikus edukació/szoció vonalon mozog. 😊

Izé, nem érdekel, hogy mennyit keres, passzoljunk egymáshoz szellemi/lelki/testi téren. :)

2021. aug. 24. 09:48
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Fontos dolgokat nem érdemes eltitkolni, ez is egy olyan. Jobb kiszűrni azokat akik ez alapján döntenek mert később problémákat szülne. Inkább most derüljön ki mint párkapcsolatban, együttélésnél vagy családalapításnál, ahol kiesik a te részedről nem kevés bevétel. Arról nem is beszélve ha nem lesz munkád...
2021. aug. 24. 13:47
 19/24 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem gáz. Tanárnak általában éppen a szakavatatlanok mennek. Aki nem tudja csinálni, az tanítja. A bölcsészet eleve teljesen fölösleges a munka világában, persze az életben nem. Nem akarok rossz arc lenni, de magyar tanárnak lenni nem olyan magasztos, hogy megmagyarázd miért vagy annyira hülye, hogy 2 mesterdiplományi időt pazaroltál el a semmire, hogy a vakvilágba meséld el ugyanazt a történelmet újra és újra a mobilozó zombik rengetegébe. Nekem ilyen nő nem kellene.
2021. aug. 24. 14:03
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Pénz? Az meg mi a fene ?????

Csak egy rengeteg papir halmaz, amivel nem lehet szexuális kapcsolatot létesíteni.

Ha lenne választási lehetőségem, akkor akár 100 miliárd ft mellett is eltudnék sétálni, és inkább a jó párkapcsolatot választanám.

Még akkor is, ha csak 140 ezer ft a hőlgy fizetése.

2021. aug. 24. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!