Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szégyellnem kéne?
25 éves nő vagyok, pályakezdő tanár. Hiába van kétszakos mesterdiplomám, 145 a fizetésem, pótlékostól is éppen csak 160 ezer.
Épp aktív párkeresésben vagyok, erre mondta egy barátnőm, hogyha szeretnék valakit találni, akkor titkoljam el, hogy tanár vagyok, mert a pasik szerint nem normális az, ha valaki ennyiért elmegy dolgozni, miközben a mekiben a takarító is többet keres.

Ismerek egy melóst itt , akinek kevés a nettója 😆
Jajj màr , nem szàmit, ha még vannak benned a dolgok

Az az igazság hogy ez nem a te vagy a többi tanár szégyene, hanem az államé (mindefajta politizálás nélkül) hogy ennyire tartja a tanárokat.
Én a helyedben mindenképp megpróbálnék tanulni valami olyasmit, kiegészítésképp amivel azert lehet turbózni a kereseted.
Nem írtad milyen szakos vagy de ha pl nyelvtanár, mindenképp kéne mondjuk korrepetálást tartani vagy ilyesmi, mert azzal azért jól lehet kiegeszíteni a kereseted. Vag, matektanár. Arra szerintem mindig van kereslet.

#5 voltam
Biztos hogy nem fèrfi írta ezt a kèrèst?
Gyanús

Férfiakat nem ez érdekli.
Ne lógasd otthon a lábad és tudd eltartani magad, ennyi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!