Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szégyellnem kéne magam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellnem kéne magam, hogy nem akarok emiatt tőle semmit?

Figyelt kérdés
Ismerked(t)em egy lánnyal, aki nagyon korrekten elmondta, hogy van vmi mentális betegsége, hangulatingadozásai vannak és gyógyszert is szed rá. Bennem pedig megfogalmazódott, hogy többet nem akarok inkább vele találkozni vele.
2019. aug. 13. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez még csak ismerkedés volt. Jogod van eldönteni, kivel jössz össze.
2019. aug. 13. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
Nem kell. Neked kellene vele együtt lenni nem másnak, ez bizony lehet kizáró ok. Nálam is az lenne.
2019. aug. 13. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

Nem, nem kellene szégyellned, te tudod, hogy mit tudsz bevállalni egy kapcsolatban és mit nem. Én pl. azért nem jönnék össze ilyen emberrel, mert sajnos volt ilyen kapcsolatom és pokoli volt. Hozzáteszem, nekem is volt életemben ilyen periódus, nem is rövid. Az akkori önmagammal sem jönnék össze (ellenkező neműben).

Menjen el terápiára (a gyógyszer csak tüneti kezelés), tegye rendbe magát, nem lehetetlen és utána kezdjen kapcsolatba.

2019. aug. 13. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:
85%
Nem, egyébként jól döntöttél.
2019. aug. 13. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem kell szégyellned magad emiatt. Nyilván a mentális betegségek körül lengenek elég komoly negatív megbélyegzések és azzal mondjuk teljesen egyetértek, hogy egy mentális betegséggel küzdő embert csak ez alapján "leírni" értelmetlen dolog. Viszont egy dolog az, hogy megérted az illetőt, egy másik dolog meg, hogy el is tudod ezt viselni. Én személy szerint mindig is kiálltam és kiállok a mentális betegségekkel küzdő emberekért mert egyfelől, ez nyilván betegség, az illető nem tehet róla, hogy ez történik vele, másrészről egyes mentális problémák traumákból, környezeti behatásokból erednek ami csak még szomorúbbá teszi ezt az egészet. Ellenben személyiség szempontjából baromi érzuékeny típus vagyok, igyekszem reálisan hozzáállni a dolgokhoz és fejben még akár működhetne is, hogy mantrázom magamnak, hogy ez nem nekem/rólam szól és objektíven kell ehhez hozzáálnom mert ez csak a betegsége miatt van így, de érzelmileg valószínűleg nem lennék rá képes.
2019. aug. 13. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!