Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes-e ezt mondanom neki?
Figyelt kérdés
Van egy hölgy, akivel 2 hónapja aktívan csetelek. Telefonhívás is sűrűn van. Szeretnék vele találkozni, de valami indokkal mindig elhárítja a találkozást. Én nagyon megkedveltem, kezdek beleszeretni, de rossz érzés hogy nem találkozunk. Ő elvileg viszonozza az érzéseim, de azt hiszem csak játszik velem, mert ha a valóságban kellene ezt bizonyítania, akkor az van amit írtam. Kifogások. Azon gondolkodtam válaszút elé állítom: ha nem találkozunk pl 2 héten belül, akkor én többet nem fogok vele beszélgetni sem, és letiltom mindenhonnét. Szerintetek nem volna zsarolás részemről, hogy választás elé állítanám?2021. aug. 19. 13:39
22/29 anonim 

válasza:

Szia. Van párja, vagy házas. Tuti. Nem zsarolás, hanem ultimátum az, ha kilátásba helyezd, hogy amennyiben nem talizik veled, tovább lépsz.Nekem bizonyos helyzetben, mikor a másik fél kihasznált, többször kommunikáltam felé, hogy nem oké, párterapeuta javasolta az ultimátumot. Ez egy legális dolog, ne érezd magad rosszul. Amúgy odavan érted a kis unatkozó ára, csak már egy olyan várat hazudott össze magáról neked, hogy nem tud kimászni belőle. Valószínű, hogy ilyesmi van. De bejössz neki az tuti.
23/29 anonim 

válasza:

Mivel te magad írtad kérdező, hogy viszonozza az érzéseid, ezért mindenképpen érdemes rákérdezni hogy akar e találkozni veled, mert én ezt inkább úgy nézem, hogy csak bizonytalan benned, hogy valóban kell neked és nem csak hülyíted.
Add egyértelműen tudtára, hogy mit érzel iránta és komoly szándékkal közelítesz felé és nem kell tartania attól, hogy csalódni fog benned. Valószínűleg csak ez áll a háttérben. Ne add fel a boldogságod és kitartásod egy butaság miatt, mivel ti szeretitek egymást.
25/29 A kérdező kommentje:
23-as ha valakinek az nem elég hogy szeretem, es ajándékot is küldtem neki, aki az olyannak semmi nem elég! Beszéltem vele. Megsértődött. Azt mondta erőszakos vagyok amiatt hogy ultimátumot adtam neki, és behisztizett, hogy ertsem meg, nem tudja mikor tudunk találkozni, de ezt olyan nem is tudom, engem hibáztató hangnemben. Kb én érezzem xarul magam amiért találkozni akarok vele. Mondtam oké, aztán elköszöntem tőle. Végeztem vele. Köszi hogy válaszoltatok.
2021. aug. 19. 18:42
26/29 anonim 

válasza:

25. Jól tetted.
Ha valakit annyira kedvelek, alig várom, hogy találkozzak vele, nem az időt húzom.
27/29 anonim 

válasza:

Jól tetted. Valamit biztos sunnyogott a háttérben. Sajnálom.
28/29 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek a válaszokat.
2021. aug. 20. 11:54
29/29 anonim 

válasza:

Helyes, itt nem te voltál a rossz azért azt tisztázzuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!