Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes-e ezt mondanom neki?
Figyelt kérdés
Van egy hölgy, akivel 2 hónapja aktívan csetelek. Telefonhívás is sűrűn van. Szeretnék vele találkozni, de valami indokkal mindig elhárítja a találkozást. Én nagyon megkedveltem, kezdek beleszeretni, de rossz érzés hogy nem találkozunk. Ő elvileg viszonozza az érzéseim, de azt hiszem csak játszik velem, mert ha a valóságban kellene ezt bizonyítania, akkor az van amit írtam. Kifogások. Azon gondolkodtam válaszút elé állítom: ha nem találkozunk pl 2 héten belül, akkor én többet nem fogok vele beszélgetni sem, és letiltom mindenhonnét. Szerintetek nem volna zsarolás részemről, hogy választás elé állítanám?
Ha 2 hónapja nem sikerült veled találkozni, akkor ott valami gáz van. Vagy családban él vagy csak úgy hülyít.
2021. aug. 19. 13:40
2/29 anonim válasza:
Nyugodtan tedd meg.
2021. aug. 19. 13:41
3/29 A kérdező kommentje:
Rendben. Én is úgy gondolom hogy hülyít. Pedig kezdtem nagyon megszeretni. Nyílt, nyitott volt rám érzelmileg. Ő mondogatta hogy várja hogy megcsókoljam, átöleljem.
2021. aug. 19. 13:42
4/29 anonim válasza:
Érdemes, mert valószínű továbbra is gyártaná csak a kifogásokat.
Úgy néz ki, hogy ő nem akar a neten túllépni.
Megcsinálták ezt velem is, ahogy rájöttem, megszakítottam a kapcsolatot.
2021. aug. 19. 13:47
5/29 anonim válasza:
Én nem azt tenném, hogy választás elé állítom, csak megkérdezném, hogy van-e arra lehetőség, hogy találkozzunk két-három héten belül.
Ha elhárítaná ezt a kezdeményezést is, akkor megírnám, hogy nagyon sajnálom, nyilván van oka, hogy nem szeretne velem személyesen találkozni.
Az is megírnám, hogy én ezt természetesen tiszteletben tartom, és akkor most szeretnék elköszönni tőle. Megírnám, hogy köszönöm az eddigi beszélgetést, minden jót kívánnék neki, és nem írnék neki többet.
2021. aug. 19. 13:48
6/29 anonim válasza:
Figyelj, ezzel a beleszeretéssel még azért vigyázz... egyrészt lehet soha nem fogod látni. Másrészt meg szintén azt mondom, ha akart volna találkozni, 2 hónap alatt már ezer alkalmat keríthetett volna rá.
2021. aug. 19. 13:48
7/29 A kérdező kommentje:
Nyilván nekem is összeállt hogy hülyít, es emiatt nem is tudom erdemes-e választás elé állítanom.
2021. aug. 19. 13:50
8/29 anonim válasza:
Kérdezz rá mindenképpen. Abból már tudni fogod hogy mit tegyél
2021. aug. 19. 13:54
9/29 A kérdező kommentje:
Úgy érzem magam, mint aki zsarolni készül valakit. Magam alatt vagyok.
2021. aug. 19. 14:16
10/29 anonim válasza:
Ne érezd rosszul magad. Hidd el, nem véletlen, hogy így telt el ilyen hosszú idő és csak hiteget.
Amúgy mi volt eddig a magyarázat, miért nem tudott találkozni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!