Első randi helynek hovà érdemes menni? Illetve mitcsináljak hogy mindig legyen mit mondanom?
Egy izgalmas programot keressetek, amit mindketten szerettek. Például most alkalmas erre a korcsolyázás, de egy kalandpark is jó ötlet lehet. Így egyszerre több oldalát ismeritek meg a másiknak.
Szóval valami mozgalmas legyen, akkor lesz téma is.
Szerintem a legegyszerűbb beülni valahová (kávézó pl) majd sétálni.
Ha nem vagytok sportosak a korizást hanyagolnám, nem romantikus összetörni magad. A mozi meg szörnyű első randira. 2 órán keresztül ültök kussban. jó utána van miről beszélgetni de akkor is.
Most hogy már hűvösebb idő van én úgy gondolom hogy egy kis közös séta aztán térjetek be egy kávézóba mondjuk egy forrócsokira vagy hasonlóra :)
Készülj fel témákkal és kérdésekkel, amik foglalkoztatnak a partnereddel kapcsolatban, így nem lesz kínos csend.
Hajrá! 19L
Mozi, buli meg hasonlókat ne. Először inkább étterem (engem a barátom oda vitt), vagy amit mi lányok nagyon szeretünk: vidd el sétálni. Ha útba esik valami kávézószerűség, beülhettek oda is. De a séta jó, mert úgymond feloldja az embert, meg akár meg is foghatod a kezét. Szeretjük ám a határozott és tökös fiúkat ;)
Ne görcsölj azon, hogy mit fogsz mondani, jó hogy nem írod le egy papírra, hogy “jaj, ezt most mondom, aztán elsütök egy poént, hopp ezt a mondatot kifelejtettem”.. szóval így ne.. csak lazán, irányíts te, te vagy a fiú. Sok sikert :)
17 (pár napon belül 18) / L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!