Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érdemes ilyeneket mondanom neki szerintetek?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit régebb óta ismerek de régen mindig idiótán viselkedtem vele,hülyeségeket írtam stb.. Szerintetek érdemes mondanom neki élőben olyat hogy pl:Annyira bánom hogy régen úgy viselkedtem és nem tudtam komoly lenni,bár nem tudom hogy mennyit változtatott volna a helyzeten hogy akkor összejöttél volna velem vagy nem,de így visszagondolva hü*ye voltam és nagyon megbántam. Vagy valami hasonlót. Szerintetek érdemes ilyet mondanom? 18/f2014. febr. 21. 20:47
1/1 anonim válasza:
Ha nem próbálod meg nem tudhatod. Mindez attól függ, hogy mennyire is gondolod komolyan azt amit mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!