Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák akik nemrég vásároltat...

Anyukák akik nemrég vásároltatok pelust, popsitörlőt, fürdetőt stb. hol érdemes vásárolni ilyeneket?

Figyelt kérdés

Tesco,Rossmann vagy Dm?

Van rossmanó és beauty kártyám is.Hol érdemes ezeket megvenni ár szempontjából,na meg kínálat szempontjából.Nem szoktam drogériában vásárolni ezért ezeket a kedvezményeket sem igazán ismerem.

Orrszívót és lázmérőt patikában vagy inkább boltban vegyem?

25 hkm

2013. jún. 19. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

mindig figyelni kell az akciókat,megnézed a lakhelyedhez közeli üzletek kínálatát (neten) orrszívót és lázméröt én gyógyszertárban vettem. Boldog babavárást! :)

5 hetes fiúcska anyukája

2013. jún. 19. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Èn regisztràltam a dm-be a bababònusz prograkra(bementem egy dm-be ès úgy),ès kaptam kuponokat.Van közte egy olyan ami 15% kedvezmènyt ad a vàsàrlàs vègösszegèbôl.Tehàt èn ott vettem meg mindent.Làzmèrôt,orrszívòt a bababoktba.
2013. jún. 19. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Pelust, popsitörlőt Rossman-ban vagy Dm-ben saját márkásat. A Dm-ben például 50 pontért 25 % kedvezménnyel vehetsz pelust, ez szerintem nagyon megéri. És tényleg figyelni kell az akciókat. Tesco-ban én soha nem vásároltam ilyen dolgokat, mert szerintem ott drágább. Jó babavárást!
2013. jún. 19. 20:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Én legtöbbször dm-ben, de mindig figyelem a boltok akcióit is, ha valahol megéri akkor veszel többet. Orrszívót és lázmérőt gyógyszertárban vettem.
2013. jún. 19. 21:00
 5/8 A kérdező kommentje:
A dm-es babaprogramba csak a szülés várható időpontja előtt 2 hónappal tudok majd regisztrálni,akkor ezek beszerzésével inkább várok még.Köszönöm :-)
2013. jún. 19. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:

a rossmann-os sajáttermékek is jók, ott is van babaprogram, ahol az első vásárlás alkalmával 10%kedvezményt kapsz.

de a müller drogériában kupon nélkül is olcsóbb szokott lenni a popsitrló és a pelus is, azok is nagyon jók.

boldog babavárást!:)

2013. jún. 19. 22:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

a Dm-be mindig lehet 15%-os végösszegi kuponokat és 25% egy termékre vonatkozó joker kupont szerezni az aukciós oldalakon is akár 1 Ft-ért is. Így akkor kb. 36% kedvezménnyel tudod a normál árhoz képest megvenni a legdrágább terméket (pl. nagy kiszerelésű dobozos pelenka az 6-8 eFt is lehet alapból és hidd el, elfogy :)

Itt már nem mindegy a 36% sem.

Ami még eszembe jutott és a legjobban bevált nálunk: egészségpénztári számla.

Ha BÁRHOL (akár tesco, dm, rossmann vagy bababolt, gyógyszertár stb.) vásárolsz babaápolási termékekeket (pelenka, törlőkendő, orrszívó, olaj, hintőpor, infralámpa, sampon, fürdető, testápoló, baba fültisztító, TÁPSZER is 6 hós korig stb.) akkor ha nincs is EP kártya lehúzó termináljuk, kérsz egy áfás számlát, beküldöd és az összeget visszautalják a számládra.

Ha nincs ilyen számlád, még lehet, hogy érdemes kötni. Ha befizetsz rá X összeget, akkor az SZJA-dból a bevalláskor a befizetett összeg 20%-át, max. 100 eFt-ot (tehát 500 eFt-os befizetésig jó vagy) viszaigényelhetsz. Ez alapból 20% kedvezmény (jó egy kicsit kisebb, mert a pénztár valamennyi működési költséget, pár% levon, de nem vészes).

Ha ráadásul a kuponokat meg az EP kártyát együtt használod, akkor egyszerűen verhetetlen vagy.

Példa: 10 eFt-os alapárú peleka gigapack :)

Dm 25% joker után: 7.500 Ft

15% végösszegi után (7.500 Ft 0,85-e): 6.375 Ft

Ezt a számlát leadod az EP-ba, kb. 10 nap múlva a számládon is van az összeg.

Sőt, ha ezt az összeget EP befizetésből állod, akkor ennek 20%-át (na jó, az EP működési költség urán mondjuk csak 18%-t) bevalláskor visszakapod, vagyis a pelenkád ára összességében így már 5.610 Ft- igaz, az utolsó 18-20%-odnak (a példában 765 Ft) van egy kis "átfutási ideje" de az a pénz a májusi bevalláskor is pénz lesz.

Így tehát a példa 10 eFt-os pelenkáját 5.610 Ft.ért, tehát közel 44% kedvezménnyel tudtad megvenni.

Orrszívóból az ORRSZI-PORSZI 1.700 Ft körül van a patikában, lázmérőt olcsóbban tudsz gyógyászati segédeszköz boltban vagy akár drogériában is venni, illetve tájékoztatásnak hasznos a kb. 500 Ft-os homlokra tehető filmlapocskás is.

Nekem az ilyen vásárlás vált be. Ja és még az, hogy nem apróztam el, hogy hetente-kéthetetne vásároltam pelenkát, fürdetőt stb. Max. havonta, másfélhavonta egyszer. Akkor A sok pelenka miatt ez ilyen időközönként rendszeresen 20 eFt feletti tétel volt- Ep-vel viszont csak a pénzt kellett úgy 10-15 napig megelőlegezni a vásárláskor, a számla beadása után az visszakerült a bankszámlámra- abból mondjuk mehet a befizetés újra az EP-ra stb. (bár érdemesebb egyszerre inkább nagyobb összeget rátenni, kisebb a működési költség-hányad levonás).

20% kedvezmény is szokott lenni rendszeresen bizonyos termékköre rossmannban (pl. saját márkás pelenka vagy X tápszer), illetve a Joy és glamour napok 20%-os végösszegi kuponjaival a MÜLLER drogériában is jól be lehet vásárolni és abból még 3%-ot blokkon visszakapsz. Ezekre is áll az EP elszámolás lehetősége.

Nekem ezek a trükkök jöttek be.

Szép napot:

2013. jún. 20. 15:53
 8/8 A kérdező kommentje:

Tyűha hát nem semmi vagy :-)

Ez nagyon jól hangzik,ezt az EP kártyát megérdeklődöm mert elég jól hangzik.Köszi

2013. jún. 21. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!