Van egy laptopom és kiegészítőket akarok hozzá venni. Akarok egy USB led lámpát, egy USB ventillátort és egy mini egeret. Érdemes venni ilyeneket?
Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 15:51
1/5 anonim válasza:
Az USB-s LED lámpa szinte semmit sem világít, az USB ventillátor alatt nem tudom mit értesz (a gép hűtésére felesleges), a mini egér úgyszint, meg se lehet fogni normálisan.
2/5 anonim válasza:
+1 az elsőnek, a lámpa és a ventillátor felesleges, a mini egér pedig használhatatlan.
Nyáron a teszkóban kapsz 20-30 centis ventillátort 2-3000 forintért, normális egeret meg 1400-ért (Logitech B110, 2 hónapja pl csak 1100 ft volt).
3/5 A kérdező kommentje:
nem a gép hűtőventillátorárá gondoltam hanem az is ilyen usb ventillátor
2012. jan. 28. 18:56
4/5 anonim válasza:
Én rájöttem, azért írtam a teszkósat.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem neked írtam hanem a fölötted lévőnek.
2012. jan. 29. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!