IPhone4 telomhoz keresnék vmi jó kis kiegészítőket, tokot, dokkolót, ilyesmit. Új a telom, nem vagyok túl jártas, és nem akarok bóvlikat venni. Tipp? Thx
En megtudom cafolni az elozo allitasat sajat (es cimbik) tapasztalataval.
Csaladi csomagban 3 ajfont vettunk. A gyari kellekeken kivul meg az alabbiakat vettuk eBayen Hong Kongbol:
dokkolo, extra usb kabel, auto tolto, halozati dugo, extra fulhallgato, muanyag tok amit csipeszelni lehet
Na most ezek kozul meg egyik sem mondta fel a szolgalatot (ja de, az en csipeszes tokomat eltortem, de az az en hibam) es mindharmunk meg van elegedve a vasarolt termekkel. A dokkolo valoban lassabban tolt, de azt nem is toltesre hasznaljuk, hanem csak a gepre valo csatlakoztatashoz, amig iTunes-al babralunk.
Az egyetlen hatulutoje, hogy eltart egy darabig, amig a cucc megerkezik, de fele, neha negyed annyiba kerul:)
A fonokomnek is most nezek auto toltot az ajfonjahoz az eBayen:)
köszi, köszi. :)
Tehát most igazából két ellentétes állítást kaptam, amit amúgy köszönök. És márkákat tudtok mondani? Honnan tudom,h melyik az eredeti?
Gondolom amúgy e-bayen is hozzájuthatsz eredetihez, tehát lehet,h nem is gagyit vettél..:))
köszi
Az eredetin fel van tüntetve, hogy; Designed by Apple in California. Pl. az adatkábelen is halványan látszik. A dokkolón is. Egyébként ha dokkolót keresel, az enyém eladó, mert semmire sem használom :)
Tokból igazából teljesen mindegy milyen veszel, az nem számít. Az enyém ilyen, én a T-mobileba vettem 1500 Ft-ért. Nagyon szeretem.
Köszönöm a segítségeteket! :) tényleg jól néz ki az az 1500-ös tok is, de végül azért nekem is csak sikerült... :P [link]
természetesen a pink, hát igen...mondjuk más árkategória, de nagyon elégedett vagyok vele, és mindenki rendesen megbámulja az utcán is, és itt találtam elég desing-os dokkolót is, asszem az lesz a következő :))
köszike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!