Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes-e ezt mondanom neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes-e ezt mondanom neki?

Figyelt kérdés
Van egy hölgy, akivel 2 hónapja aktívan csetelek. Telefonhívás is sűrűn van. Szeretnék vele találkozni, de valami indokkal mindig elhárítja a találkozást. Én nagyon megkedveltem, kezdek beleszeretni, de rossz érzés hogy nem találkozunk. Ő elvileg viszonozza az érzéseim, de azt hiszem csak játszik velem, mert ha a valóságban kellene ezt bizonyítania, akkor az van amit írtam. Kifogások. Azon gondolkodtam válaszút elé állítom: ha nem találkozunk pl 2 héten belül, akkor én többet nem fogok vele beszélgetni sem, és letiltom mindenhonnét. Szerintetek nem volna zsarolás részemről, hogy választás elé állítanám?
2021. aug. 19. 13:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Határozottan elhīvtad randizni konkrét tervel vagy csak felvetetted, hogy szeretnél, az utobbinál ő is azt gondolhatja, hogy hűlyíted.
2021. aug. 19. 14:33
 12/29 A kérdező kommentje:
Dehogy hülyítem! Mondtam hogy szeretnék vele találkozni, mikor ér rá? Kifogások, meg a nem tudja, de majd összehozzuk..
2021. aug. 19. 14:45
 13/29 anonim ***** válasza:
84%
2 hónapig nem tudja? Én egy hete beszélek valakivel azóta kétszer találkoztunk és a harmadik jön hétvégén, és nem csak beszéltünk arról a csókról, hanem legutóbb csak úgy megtörtént.... ezt valószínűleg elfelejteném a helyedben... illetve csak a jövőre nézve jó tanács, ne zúgj bele senki olyanba akivel nem is találkoztál.
2021. aug. 19. 14:49
 14/29 A kérdező kommentje:
Nem szándékoztam beleszeretni, hanem megtörtént, mert nyitott volt érzelmileg. Nagyon sokszor ő kezdeményezte a beszélgetést és ő terelte a dolgot az intim témák felé.
2021. aug. 19. 14:53
 15/29 anonim ***** válasza:
77%
Mindenképpen kérdezz rá. Lehet nem hülyít, hanem bizonytalan. Válaszából tudni fogod
2021. aug. 19. 14:54
 16/29 A kérdező kommentje:
Egyre jobban hajlok arra hogy hülyít. Aki bizonytalan az nem kezd intim szex témákról beszélni.
2021. aug. 19. 14:55
 17/29 anonim ***** válasza:
77%
Ne te döntsd el helyette hogy mi legyen, add meg neki a lehetőséget arra, hogy választ adjon. Utána már tényleg tudni fogod hogy mi legyen
2021. aug. 19. 14:58
 18/29 A kérdező kommentje:
Utolsó nem értelek! A gondom az, hogy szerintem nyilvánvaló hogy nem akar találkozni velem. Eltelt 2 hónap. Intim témák amik már a csetszexet surolták, és ő kezdeményezte. Találkozásra hívásomnál meg rendre kifogás.
2021. aug. 19. 15:10
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Azt mondom, kérdezz rá, hogy akar e találkozni vagy sem. A válasz után tudni fogod hogy hülyít vagy nem

2021. aug. 19. 15:19
 20/29 A kérdező kommentje:
Jó, hamarosan megkérdezem. Szorítsatok.
2021. aug. 19. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!