Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon nagyok az elvárásaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagyok az elvárásaim ha úgy gondolom hogy egy randin a férfinek kell fizetnie ?

Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 12:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
76%

Aki nem tudja fizetni az első randit, az azokat a programokat sem fogja tudni MAGÁNAK, amik egy személyre 3x annyiba kerülnek. Tehát randizok valakivel, akivel így úgyis a falat fogjuk bámulni meg néha dugunk esetleg.

Már csak egy kérdésem maradt: miért randizok ilyennel?

2021. aug. 19. 09:12
 72/77 anonim ***** válasza:
23%
Látom megy a vita, végig nem olvasom, egyszer már commenteltem... nálam alap , hogy én mint FÉRFI fizetek, pláne ha ÉN hívtam el.... ez ilyen egyszerű, az is más ha már együttvagyunk, de amig csak az ismerkedés megy biztos nem engedem meg neki, hogy fizessen (na meg valaki azt is felhozta érvként , hogy ki keres jobban.... nyilván ez esetben én keresek jobban , sokkal jobban , szóval nem fogok ilyenen hisztizni)
2021. aug. 19. 09:30
 73/77 anonim ***** válasza:
60%

A gazdisat én írtam, és nő vagyok. Nekem nem tetszik, aki nagyon hisztizik, hogy a SAJÁT RÉSZEMET se fizessem ki. Szerintem ez egy red flag.

Ha egy férfi azt mondja, ne a nő fizessen első randin, mert nő, akkor arra gondolok, hogy aha, és még milyen szabályai vannak, amit kell/nem kell csinálni valakinek a neme miatt?

2021. aug. 19. 11:53
 74/77 anonim ***** válasza:
100%
73 Nem fenyeget téged az a veszély, hogy akárki is rákényszerítsen téged arra, hogy megvendégeljen. Úgy írod ezt, mintha ez egy valós probléma lenne.Nem létezik olyan férfi, aki valóban erőszakoskodik, ha egy nő fizetné a fogyasztását.De jobb za tudod, ettől nem leszel nagyobb a szemében, attól sem kevesebb, ha elfogadsz egy meghívást.Sőt, általában azok a legnagyobb nőgyűlölők, akik a te elveidet vallják.
2021. aug. 19. 12:03
 75/77 anonim ***** válasza:

73

Ezeket a szabályokat nevezzük dogmának, általában megkérdőjelezni is tilos ezeket. A haszonélvezőit megértem, nekik érdekükben áll a dogma fenntartása, de a többieknek ebben mi hasznuk van? Ja igen, sokan ebben mérik az ún. "férfiasságot", hogy aki "szórja a dellát kemínyen az az egazi férfiállat".

Úgy tűnik van ami nem változik, már az ókorban is a pénzzel-értéktárgyakkal történő keménykedés ment egyes rétegek részéről. Csak a díszlet változott, az emberi mentalitás maradt a régi.

"Csak a pénz a minden!"

2021. aug. 19. 12:06
 76/77 anonim ***** válasza:
69%

"De jobb za tudod, ettől nem leszel nagyobb a szemében"

Én a saját szememben szeretnék ugyanakkora maradni. Későn kezdtem el randizni, mikor már dolgoztam, volt saját pénzem, ezért fura, mikor idegen venni akar valamit. A férjem vehet gyémántot, ha akar, de nekem itt azzal van bajom, hogy ismerkedésnél, ha nem tudom, hogy lesz folytatás, szeretem rendezni a dolgaimat. A saját szemem miatt. Mások szemében lehetek akármi, az nem tart ébren éjszaka.

2021. aug. 19. 12:08
 77/77 anonim ***** válasza:
91%

72-es vagyok úgy látom le lettem pontozva :D Hogy miért azt nem tudom, de akkor mondok mást, sose vártam el senkitől hogy egy olyan randin fizessen amire én hívtam el elsődlegesen ugye :D

Azt is írtam hogy amikor együtt vagyunk az is más meg amikor randizunk csak az is más .

De igazából mindenki azt gondol amit akar...

2021. aug. 19. 12:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!