Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon nagyok az elvárásaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagyok az elvárásaim ha úgy gondolom hogy egy randin a férfinek kell fizetnie ?

Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 12:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
16%

Ez bizonyos mértékig így lehet, hogy a pasi fizet mindent, de ez szerintem attól is függ, hogy a hovan mentek, és az a férfinek mennyire megterhelő.

Nálunk már az első randi is nagyjából felesben ment, persze azért a férfi fizette a nagyobb részt, viszont neki is jólesett, hogy a nő volt annyira önérzetes, hogy beszállt a költségekbe.

Ez néha meghatározhatja azt is, hogy lesz-e második randi, és a pasi felbátorodva küzd a nőért, mert tudja, hogy megéri.

2021. aug. 18. 12:37
 12/77 anonim ***** válasza:
33%

10.

Ez egy nagyon kényelmes rendszer annak aki a haszonélvezője. Ugyanez a réteg vajon elfogadja a számára kellemetlen régies dolgokat is? Nem.

Ez innentől nem tisztességes. Vagy mindkét esetben legyünk modernek, vagy akkor egyikben sem...?

De ez így az "ami számunkra kellemes az legyen haladó, ami nem, az maradjon a régiben" mentalitás.

2021. aug. 18. 12:38
 13/77 anonim ***** válasza:
89%

Ha randi akkor a pasi fizet!

Ha már a sokadik találkozó akkor lehet "közös teherviselés" ! :-)

Nálunk az első pár talinál én fizettem aztán (mivel nem volt autóm és a lány nagyvárosban élt) volt ,hogy felajánlotta ő veszi a vonaljegyet. Ahogy pedig haladtunk előre felváltva vagy fele-fele fizettünk valamiért!

Ha "egyfelé néztek" ez nem lehet gond!

17 éve vagyunk házasok.

2021. aug. 18. 12:44
 14/77 anonim ***** válasza:
100%
Párommal úgy egyeztünk meg, hogy ha aki kitalálja, hogy hova menjünk, az fizet, vagy ha először elmegyünk inni valamit, akkor visszahívom mondjuk egy fagyira.
2021. aug. 18. 12:52
 15/77 anonim ***** válasza:
77%

#12: bullshit. Csak azért mondod, mert nem vagy igazi férfi. Lehet itt papolni az egyenjogúságról, de a pasik is pont leszarják (a nő vigye a háztartást pl, meg maradjon otthon a gyerekkel), de itt nagyon nem erről van szó. Ha nem érted, ne okoskodj.

Tudod, vannak alapvető illemszabályok, és a "pasi fizessen" nem a haszonélvezetről szól, hanem a tiszteletről. De gondolom, te nem érted ezeket pontosan, azért írsz ilyeneket.

És nem arról beszélek, hogy a randi a Burj Khalifában legyen, és persze fizesse a repülőt meg az 5* hotelt is, de nehogy már gondot okozzon egy férfinek kifizetni egy kávét, üdítőt, vagy akár egy vacsit. Ha csóró, hívjon el a Mekibe, nem kell rögtön a Rumourba menni.

2021. aug. 18. 12:53
 16/77 anonim ***** válasza:
22%
#10 én is örülök, hogy nem kell csajoznom, mert találtam egy olyan nőt, aki azt mondta, hogy "mi vagyunk" és "mi fizetünk" nem pedig te vagy és te fizetsz.
2021. aug. 18. 12:54
 17/77 anonim ***** válasza:
84%

Az első randin mindig a férfinek illik fizetnie. Ezért sem szoktam menni senkivel olyan helyekre, ami anyagilag megterhelő, csak kávézni, teázni, esetleg fagyizni/sütizni, de randiztam már kocsmában is. De az is rendben van, hogy ha megfelelő az idő, sétálunk csak. Ezek beleférnek.

Az ezt követő randikon jobban szerettem felezni, főleg ha eszünk is.

Szerencsére elég igényesen választottam ahhoz, hogy ebből sose legyen probléma.

Nekem is van párom azóta, mi már kicsit lazábban intézzük az anyagiakat, szóval tegyük múlt időbe :)

2021. aug. 18. 12:58
 18/77 anonim ***** válasza:
26%

15.

Ez akkor elfogadható, ha nincs előírva, hogy mennyi randinak is "kell" lennie. Tehát akkor ha mondjuk évente van 3-4 akkor az még belefér, de heti szinten már pl. nem.

16.

Elvileg mindenkinek van megfelelő ilyen téren, a gyakori eléggé torz képet ad erről.

2021. aug. 18. 13:00
 19/77 anonim ***** válasza:
66%

12

Ha nem tudsz kifizetni egy vacsorat sem a Nőnek, ne randizz! Ennyire egyszeru

2021. aug. 18. 13:01
 20/77 anonim ***** válasza:
56%

10: így van. Ha egy pasi még a legelején sem tisztel meg azzal, hogy meghívjon, akkor vagy annyira csóró/fösvény, vagy nem igazi férfi.

Aki azt hiszi, hogy ez pénzkérdés, nem érti a lényeget.

2021. aug. 18. 13:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!