Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol eltünik, hol megkeres...miért?
Figyelt kérdés
Pár hete ismerkedünk,
2 randink volt eddig. Mind kettő kellemesen telt. Már a harmadikat terveztük. Irtam neki reggel, és 1 napja se kép, se hang... nem az első eset.
Majd 1.5 - 2 nappal később előkerül...
- Ennyire elfoglalt lenne?
- Mással is randizik velem párhuzamosan?
- szándékosan játsza az elérhetetlent?
- szimplán szarik rám?
2021. aug. 17. 17:59
2/4 anonim 

válasza:

Nem értem az embereket...
...osszejàrnak ismerkedni ergo randiznak , de alapvető dolgokról nem beszèlgetnek , sem szóban sem írásban.
Esetleg megejthettèl volna szünet után , egy minden okèt, vagy bàrmilyen indirekt mondatot , amivel fel tudnàd mérni a szitut
Vagy kérdezz rà 3. Randin szemèlyesen , hogy mi ez az àramkimaradàs😁
3/4 anonim 

válasza:

Na vajon... Mindkét nem több vasat tart a tűzbe. Ez a jellemző. Az hogy te még hiszel a mesékben és nincs egy normális kapcsolatod az téged minősít!
4/4 anonim 

válasza:

Szerintem ezeknek az opcióknak a keveréke... Komolytalan...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!