Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Örülnétek egy ilyen meglepetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülnétek egy ilyen meglepetésnek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, valakivel már régóta csetelgetsz az interneten. Kedvelitek egymást, órákig el tudtok beszélgetni, viszont egy baj van: a távolság. Sem az anyagi helyzet, sem a körülmények nem kedveznek, úgyhogy be kell érnetek az írogatással, telefonálással.

Beszélgetsz vele, már meg sem tudod mondani hányadszor. Ugyanúgy elmesél ezt - azt, jól elvagytok, majd egyszer csak hirtelen témát vált és megírja, hogy itt van a városodban, 2 percnyire a házadtól és Rád vár. Mindezt teljesen váratlanul, nem is sejtve semmit.

Nagyon tartok attól, hogy rosszul sül el, de bízom benne, hogy örülni fog nekem.

2021. aug. 17. 00:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Az első találkozásnál ha felkészületlenül ér a dolog, az piszkosul kellemetlen tud lenni. Én nem kérnék belőle, előtte szóljon minden képpen!
2021. aug. 17. 07:10
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
Én is örülnék neki. Hamar összekapnám magam és rohannék találkozni vele
2021. aug. 17. 08:16
 13/19 anonim ***** válasza:
75%

ez nagyaon gaz, utalom az ilyen ‘meglepeteseket’. meg ugy egyaltalan, ha hivatlanul beallit valaki.

es ha nekem mar epp van programom aznapra? vagy egyszerurn csak faradt vagyok, nem erzem jol magam, akarmi.. illetve egy talira azert rakeszulnek: smink, ruha, szortelenites stb stb, nem fogom 2 perc alatt osszeszedni magam es egybol ugrani.

plusz ezzel elrontotta a varakozas, tervezgetes oromet is. tok jo erzes, ha tudom, hogy x napon talalkozubk majd es van mit varni, lehet ra keszulgetni..

nagyon kiakadnek, ha ilyet csinalna valaki. nem is ertem, mi volt a cel azzal, hogy nem szol?? szerintem para felnott emberek idejevel igy szorakozni.

2021. aug. 17. 08:59
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
Én nagyon nem örülnék. Szeretem megtervezni a dolgaim, ha otthon vagyok, akkor is mindig van elfoglaltságom.
2021. aug. 17. 09:31
 15/19 anonim ***** válasza:

"plusz ezzel elrontotta a varakozas, tervezgetes oromet is. tok jo erzes, ha tudom, hogy x napon talalkozubk majd es van mit varni, lehet ra keszulgetni.."

Teljesen egyetértek.

2021. aug. 17. 12:37
 16/19 anonim ***** válasza:
A ket perc nagyon rizikos, en szemely szerint jobban orulnek, ha legalabb fel-egy nappal elotte szolsz. Az is meglepetes, de legalabb kicsit tudok keszulni, programot atszervezni stb.
2021. aug. 17. 12:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem tiszteljük meg a másik embert azzal hogy lefixálunk előtte egy időpontot, hogy megfelelő állapotba hozhassa magát a találkozóra. Nem mindenki szereti az olyan meglepetéseket, amivel kellemetlen helyzetbe kerülhet, még ha a másik csak jót akart volna.
2021. aug. 17. 12:55
 18/19 anonim ***** válasza:
52%
Nagy-nagy meglepi lenne:).
2021. aug. 17. 13:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Kérdező leírhatnád, hogy mire jutottál, és mi történt.
2021. aug. 17. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!