Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen ajándéknak vagy meglepetésnek örülnétek, a 3-dik év fordulótokra?
Szerintem ez jó :)
Függ a barátnődtől is... Hogy milyen stílusú. Romantikus, sportos, lányos, erélyes, szerényke? Ez sem mindegy.
Én amondó vagyok, hogy egy közös élmény mindig sokkal jobb, mint egy kézzelfogható ajándék. Persze, azok is jók, nem mondhatom :) ... meg néha olcsóbb is.
De mondjuk vidd el valami szép helyre sétálni, vagy szervezz egy tóparton pikniket, vagy valami elhagyatott erdőrészben ilyen "keresd meg az ajándékod" játékot. Gondolok itt arra, hogy elviszed az erdőbe, adsz neki egy kezdő instrukciót, aztán 1-2 eldugott helyen (fa töve, lombkorona, vagy falevelek alatt) a további utasítások, papírcetlin... persze rafkósan megfogalmazva, hogy 'mit is akar ez jelenteni?' :) ... és végül megtalálja az ajándékát. De lehet ez házon belül is, ott is jó móka :)
Engem a barátom az 5-ik évfordulónkon kicsit megszivatott.
Így visszagondolva persze már csak röhögök rajta :D
Úgy csinált mint aki totál elfelejtette (n persze nem szóltam,vártam h mi lesz) Pont hétvégére esett és bejelentette,hogy elmegy iszogatni a haverjaival...és pont kapóra jött neki,hogy az egyik legjobb barátnőmnek aznap volt a szülinapja (aki szintén be volt avatva) ő felhívott,hogy és győzködött,hogy mennyek már el....én persze igent mondtam,mert teljesen felhúztam magam h elfelejtette az évfordulónkat a barátom.
Na a lényeg,hogy a szülinapi bulin egyszer csak megjelent tortával és virággal a kezében :)
Egyébként szerintem bármilyen figyelmesség elég,nem kell feltétlen pénzt költeni :)
ma 00:17
Szia, amiket leírtál azok passzolnak hozzá csak nem szerényke. Amúgy valami konkrét ajándék nem jut eszedbe?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!