Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők örülnétek egy ilyen meglepetésnek?
Ha egy 10 emeletes panel ház tetején, lenne, a csillagos ég alatt, egy asztal, saját elkészitésű vacsora,lágy zene, stb.
Örülnétek egy ilyen estének?
És ha igen, mivel lehetne még szebbé tenni azt az estét?
(nem éppen a szexre gondolok).
Köszönöm elöre is az értelmes válaszokat!
Hát... Én nem vagyok romantikus, nagyon nem, de ennek még én is örülnék. Hisz belegondolnék hogy mennyit fáradozott miatta a párom stb. Szerintem remek.
Beszélj már a párommal hogy csináljon nekem egy ilyet :D
Ja! És a száztagú cigányzenekarral még hangulatosabb lesz XD
Na jó, nem.
Örülnék neki, meglepne, de mivel egy-két amerikai filmben már ez a meglepetés elcsattant, így kicsit szomorú is lennék, mert nem a saját ötleted volt.
Arra gondolnék, hogy nem önmagadat adod, nincs fantáziád és kicsit hatásvadásznak érzem.
Pont arra gondolnék egész vacsi alatt, hogy utána szex lesz a "fizetség".
Inkább hívd meg egy sétahajós vacsorára, ha már mindenképpen enni akarsz. Vagy evezzetek ki egy közeli tóra és vigyél piknik kosarat salátával, hideg gyümölccsel stb.
ma 18:21!
Köszi a tippet!
Én még egy filmet sem láttam amiben ilyen lett volna.
Csak hát gondoltam a sétahajozás és ott vacsi az nem olyan egyedi, mert ott nem kettesben vagyunk és nem én fözök neki hanem a hajón dolgozó szakácsok. :)
Az meg hogy szex....nem tudom miért kell minden romantikus estének szexnek lennie a végén?
Lehet ugyis fantasztikus egy este hogy nem szexel zárjuk le. Vagy rosszul gondolom?
Ez egy tuti ötlet...
De a vacsi előtt adj neki valami különleges ajándékot, amit szeretnek a lányok:-Csoki
-Virág(jó egy szál rózsa, vagy egy szép csokor bármilyen fajtából)
-Ékszer
vagy bármi ami az eszedbe jut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!