Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen apró meglepetésnek örülnek a lányok?
Figyelt kérdés
Szeretnék tanácsokat kérni. Pl mikor nem látja egy rózsa a párnájára,ilyen ötletek érdekelnének :)2011. máj. 1. 14:19
1/7 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de semmiféle apró dolognak nem örülnek (kivéve ha az gyémánt, bár akkor se legyen apró).
2/7 anonim válasza:
Első válaszoló,minden apró dolognak örülünk! Egy szál virágnak is,amit szed az illető. Ha szeretjük,akkor nem az anyagi értéket nézzük. Ne általánosíts légy szíves!
3/7 anonim válasza:
Akkor én megcáfolom az első hozzászólót, én inkább örülök egy szál rózsának mint egy gyémántnak... én szó szerint minden apróságnak örülni tudok, ha látom hogy a fiú szívből adja.
18/l
4/7 anonim válasza:
AKÁRMINEK. :D
annyira cuki mikor csak úgy vesz egy virágot, mikor mit tudom én egy kis plüsst, egy nyakláncot akármi kis dolgot, az se baj ha -20 ft, ha a srác szívből adja...:)
5/7 anonim válasza:
JA persze, a hozzászólók mindig örülnek az apróságoknak, ami nem kerül pénzbe. Utána meg sírnak, hogy a barátjuk nem költ rájuk semmit, ezért nem is szereti őket.
Olyan ez, mint, hogy nem csak a külső számít.
6/7 Kingaa1 válasza:
Hát én őszintén szólva jobban örülk egy illatos macinak akár, vagy egy levélnek, mint egy karkötőnek pl... apróság és ezüst, hordom mert tőle kaptam, de jobban örlnék ha nem a pénzét pazarolná rám... (itt nem arról van szó hogy semmit ne vegyen, csak ne vegyen túl drága dolgokat)...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2011. máj. 1. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!