Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik azok a figyelmességek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a figyelmességek amiket a lányok szeretnek? Minek örülnek, mire haragszanak?

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 19:20
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát én speciel a csajom/pasim kifejezéstől ki tudnék szaladni a világból. Minden nő szereti a figyelmességet (előre engeded az ajtóban, kinyitod neki) ezek apró dolgok, de tényleg az, amit sokan minden nap megtesznek.
2010. márc. 15. 19:21
 2/27 anonim ***** válasza:
97%
Én pl kifejezetten nem örülök, ha egy srác azzal a lendülettel hogy kinyitja az ajtót, ki is sétál rajta... haveroknál nem nagyon érdekel, nem is figyelek rá, de egy olyan srácnál, akitől többet szeretnék, lehet kicsit rosszul esik. Örülök annak, ha néha meghív valamire, ugyanakkor arra haragszom ha kivétel nélkül mindent ő akar fizetni... Örülök annak, ha néha néha kedveskedik nekem kisebb dolgokkal. Mondjuk a kedvenc csokimmal, vagy ha megemlékezik a hónapfordulónkról egy szál virággal (bár ez sem olyan fontos. Amúgy szeretem ha egy srác illedelmes, és udvarias, de kifejezetten utálom ha káromkodik, vagy trágárul beszél... Nem vagyok egy hős szerelmes, és a csöpögő romantikáért sem vagyok oda, de vannak olyan apró figyelmességek, amik biza igen jól tudnak esni :)
2010. márc. 15. 19:24
 3/27 anonim ***** válasza:
89%
Hát, én első randikon szeretem ha kinyitják előttem az ajtót, ilyesmi, beszéd közben kérdez, nemcsak magáról mesél, ilyenek. és ezért nem lepontozni, de azt, ha ő fizet. mindig felajánlom a felezést, de eléggé elássa magát az nálam aki el is fogadja. ennek megfelelően elsőrandikra nem is emgyek drága helyekre, nem a pénzről, hanem a gesztusról van szó.
2010. márc. 15. 19:25
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Amit előttem ritak, apro figyelmességek. És nem lepontozni ezért, de nálam eléggé elássa magát az a pasi aki a felajánlásomt miszerint felezzük el a számlát elfogadja. ennek megfelelően nem i szoktam drága helyekre menni randira, nem a pénzről, hanem a gesztusrol szol, de értitek :)
2010. márc. 15. 19:27
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Felsegíti rám a kabátot. Szanaszét olvadok tőle. 17/L
 6/27 anonim ***** válasza:
előzőknél a pont
 7/27 anonim ***** válasza:
83%
Úúú a kabátfelsegítés nekem is a gyengém :D Egyszer volt eddig benne részem, én is majdnem elolvadtam :) Pedig nem tini vagyok :):) 21/L
2010. márc. 15. 19:29
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem,ha bókolnak,dicsérnek,alapvetően udvariasak velem(ajtó,kocsiajtó kinyitása,stb.),ennél többet nem is várok el.Ez jobban tud esni mindennél,ma ritka az ilyen férfi.Nem szeretem,ha nagyképű,arrogáns,játssza az agyát.Ha csak eljátssza a kedvességet,így szerepet játszik,és nem adja önmagát.
2010. márc. 15. 19:31
 9/27 anonim ***** válasza:

hát, én pl majd elolvadtam akkor mikor a/volt/ párom észre vette h a hajam végéböl lett vágva:)

1-2 cm, és az én hajam hosszu szal nem feltünö egyáltalán

de ő, csak Ő vette észre(: ojan édi volt.

meg a szokásos apróságok.. :)

16/L

2010. márc. 15. 19:47
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi kérdező én fiu vok, de válaszolok!

Lányok, ne már!! Ennyire ritka h nem bunkó emberekkel találkoztok?? Én nem fényezni akarom magam, de alap dolog az, hogy (főleg a randinkon) felsegitem a hölgyemre a kabátot, ha pedig én hivom meg,akkor evidens dolog h én fizetek.Kinyitom előtte az ajtót, sőt még a kocsi ajtót is. Mondjuk egyetlen egyszer nekem is szóvá tették,h én mentem be először az ajtón, a hölgyike nem értette a dolgot. Ez egy kvzó jellegü hely volt ahová MINDIG!!! a fiu megy be először (de kifelé már a lány)!!!

De kérdező! Tapasztalatom szerint minden nő örül annak (nem kell feltétlenül a b.nődnek lennie ahhoz) h pl megdicséred,h milyen csinos, milyen jol áll ma neki az a hajviselet amit éppen az nap kreált,meg ilyenek. Minden bóknak örülnek, én még nem tapasztalltam azt, h elküldtek a sunyiba mert azt mondtam: ,,Hu de csini vagy!"

2010. márc. 15. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!