Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátai haragszanak rám?
Van egy fiú,aki közeledett a tekintetével...és többször szemezett velem,én is néztem őt,meg mikor megláttak a barátai, akkor nevettek és örültek,szóltak a fiúnak,hogy ott vagyok.
Utána egy másik fiú is szemezett velem,és én is néztem őt gyanútlanul, de utána láttam,hogy kiakadt az első fiú és elkezdett távolodni,meg kerülte a tekintetemet.
Legközelebbi alkalommal is figyeltem a fiút a barátai társaságában,a barátai egy-egy pillanatra rámnéztek,de ennyi.
Ezután nem jött arra a helyre a fiú,ahol szemeztünk...Egy hete láttam amúgy,ma meg megint elmentem arra a helyre,és az egyik a barátai közül csak szigorúan nézett.
Szerintetek mi lehetett a háttérben? Ki van akadva a fiú, a barátai igyekeznek felszedni a padlóról, és ezért haragszanak rám,hogy visszautasítottam? Pedig nem is teljes visszautasítás volt,csak hát szemeztem egy másik fiúval.Ez úgy tűnik,hogy nekik hatalmas bűn és nagyon rosszul esett nekik?Mivel a barátjuk,ezért együtt vállalják ezt a fájdalmat? Írjátok le légyszi a véleményeteket,hogy hogyan szokott ez menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!